God Morgon!

Gårdagen va lugn, jag dammade o fixade till lite här hemma bara! Sen på kvällen kom koffe hit o ville bli klippt och slingad, och det blev faktiskt riktigt bra!

Idag ska jag bara damsuga sen ikväll kommer Danne o Ewa hit och käkar lite mat! Vi har inge större planer inför kvällen utan det blir lite tacos, spel, bara umgås! Det känns faktiskt ganska skönt! Men jag tycker alltid det är synd att det aldrig kan bli nåt riktigt nyårspartaj? Det kanske är nåt jag ska satsa på att fixa till nästa år?

Aja jag börjar iallafall med lite frukost!


Mellandagsrean!


Igår va det mellandagsrean som gällde med Malin! Vi började med några timmar på stan innan vi gick på Marieberg, det blev en hel dag kan man säga! Vi va på stan kvart över tio och jag va hemma vid halv sex! Jag köpte: två par jeans, en kjol, ett par leopard leggings, en oversize t-shirt, en mössa, en väska, ett halsband och lite smink från Make Up Store! Shit va mycket det blev! Det va bara mössan och halsbandet som inte va på rean, resten va riktigt fynd =)

Sen fick jag min julklapp av Tompa igår, ett armband från Thomas Sabo, hur fint som helst! Och det finns miljarder olika berlocker man kan köpa till, nåt man kan önska sig på både jul och födelsedagar framöver! Tack älskling!


God morgon!

Igår blev det ganska lugnt, jag kollade på "Inglorious Bastard" med Brad Pitt o den va faktiskt väldigt bra! Sen på kvällen kom Robban o Carro över en sväng, vi spelade Monopol på Wii, o jag vann, haha!

Nu ska jag snart iväg till stan o Marieberg med Malin! Vi hoppas fynda massa roligt på rean, jag tänkte försöka hitta jeans! Vi får väl se hur det går för jag antar att vi inte är själva i affärerna!


Thailand!

För er som vill se lite från våran Thailandsresa så lägger jag nu upp några miljoner bilder! Daniella och dom har fler men dom här duger nog sålänge! Jag tänkte också berätta lite om våran resa! Den första veckan bodde vi i Karon som ligger på Phuket halvön! Det va i stort sett som vilket charterort som helst, solstolar, parasoll, försäljare m.m. vilket gjorde att jag inte tyckte Thailand va mer speciellt än nåt annat ställe jag varit på! Ville man se Thailand skulle man definitivt åkt ut på massa utflyckter! Vi åkte ut till Phi Phi islands och "Maya Bay" där dom för länge sen spelade in filmen The Beach med Leonardo Dicaprio! Den stranden va självklart hur fin som helst, turkost vatten och kritvit sand! Eftersom vi hade ca 36C i skuggan varje dag så förstår ni att vi inte kunde göra så mycket annat än att bada! På kvällarna va det shopping som gällde och jag va väl den som fick pruta åt alla, jag är inte rädd av mig, haha! Vi passade även på att åka in till Patong en kväll, och Bangla road, partygatan nr1.

Efter en vecka i Karon så va det dax att åka till nästa hotell som låg i Krabi! Här va saker helt annorlunda för det va nämligen ett naturreservat så här fick man inte lov att ha varken solstolar eller parasoll på stränderna! Stranden i närheten av vårat hotell gick inte att bada vid utan där stor "longtail båtarna" som dom kallades, upptällda på rad så man fick antingen hyra en båt hela dagen eller bara köpa en biljett till en viss ö. Här va man alltså tvungen att ta båten ut till alla öar och fina stränder som fanns runt i kring! Det blev som en utflyckt varje dag! Här fick man se otroligt fina paradisöar hela tiden! Det va mycket mer Thailandskänsla över Krabi!

I Krabi provade jag och pappa på dykning! Vi hade tänkt att ta ett dykarcertifikat men det skulle hålla på i fyra dagar med teori, prov o grejer o vi kände inte att vi pallade med plugg i värmen! Så vi skippade det men vi åkte iallafall ut på en prova på dykning. Där fick vi göra två dyk och vi va som djupast nere på 10 meter! Det va lite läskigt i början måste jag erkänna men vi såg mängder med fina fiskar! hur coolt som helst!

Semestern har varit kanon bra, två veckor va verkligen lagom för då hade man nästan börjat tröttna på värmen och längtade hem! Något som man måste unna sig när man är i Thailand är att gå på massage, manikyr o pedikyr m.m. Det är hur billigt som helst o jätte skönt! Priserna på shopping vet jag inte om jag tyckte va så jätte billiga? Det gäller verkligen att inte vara rädd för att pruta, och kom ihåg, ingenting är äkta så det är inte värt många kronor! Men dom är luriga alla försäljare! Nu får ni kika på alla fina bilder! Det kanske kommer mer någon annan dag! Hej så länge!

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  


Jul, Jul, strålande jul!


Koffe o jag va tomtar!

Edwin va tomte hos mormor o morfar!

Julklappar!

Julmys med Rasse ♥

Jag och Ella!

Tp time, vi spelade i tre timmar utan någon vinnare! Väldigt svårt spel!

Julafton va lika mysig som alltid! Jag fick massa bra julklappar: En spikmatta, ett våffeljärn, träningskläder, en as skön collagetröja, en t-shirt, och massa presentkort på olika affärer m.m. så nu kan jag shoppa för fullt =)

Idag ska jag, Tompa o Linda häva oss in bland allt folk på rean! Jag ska få min julklapp av Tompa och han ska byta några byxor han fick i julklapp som va för stora! Vi får väl se hur det går, haha! Sen till kvällen kanske det blir lite pulkaåkning =)


God Jul

God jul allihopa! Hoppas ni får en kanon bra dag. Nu ska jag göra mig iordning för att hämta min bror och först åka till mormor o morfar och fira jul med mammas sida där och efter Kalle Anka åker vi till farmor o farfar och firar jul med pappas sida! Det kommer bli en lång men förhoppningsvis rolig dag!


Så snygg blev min julgran igår, en riktig liten tjockis =)


Uppe tidigt!

Somnade tidigt igår kväll så nu är jag uppe tidigt också. Jag tänkte käka lite gröt till frukost och sen börja klä granen. Jag orkade inte göra det igår kväll. Slå in lite julklappar ska jag göra också, men jag hade ingen tejp så det måste jag åka till Ica o köpa först. Sen ska jag hämta julskinka =) Mamma hade gjort en åt oss, mmm...Nu har jag kommit i lite julstämning iallafall! Vi får se om vi även hinner med lite pepparkaksbakning ikväll?



I´m Home!

Ja jag är hemma från Thailand nu! Vi kom hem i söndagskväll! Jag jobbade igår och ska snart iväg till jobbet idag också, sista dagen innan jul så jag har inte riktigt hunnit med o skriva nåt här, jag har fullt upp med annat som ska fixas inför julen! Igår va vi vid marieberg o fixade en julklapp, kollade efter gran och handlade mat! Jag köpte pepparkaksdeg så det blir nog bak imorgon, idag tänkte jag klä granen och slå in dom få julklappr jag faktiskt har!

Jag måste bara berätta vad som hände igår kväll, jag kunde fan ha bränt ner hela lägenheten! Tompa satt vid datorn och kollade på ett Robinsson avsnitt och jag låg framför tvn med mitt täcke och alla fyra ljusen tända i adventsljustaken! Tompa gick och la sig tidigt men jag låg kvar framför tvn, o somnade! Jag vaknade ca en timma senare, gick på toa och när jag kom ut från toan så stod hela ljustaken i lågor! Ljuset hade kommit så långt ner så det tagit eld i mossas! Jag skrek efter Tompa: Det brinner! Det brinner! Tompa kom springandes och släckte "branden" med coca cola! Shit, tänk om jag hade sovit ännu längre? aja det blir nog inte många mer ljus tända för min del!


Thailand!

Ahh, Jag hade skrivit ett jatte langt inlagg aldeles nyss men sa forsvann allting och jag orkar verkligen inte skriva om allt! Thailand ar iallafall jatte bra o jatte varmt, men ni kan kika in pa Annas blogg for hon har skrivit lite mer om resan och vara utflykter!

http://thailand200912.blogspot.com/


Alskar dig Tompa, ses snart! Puss ♥


Sorry!

Jag har varit usel på att skriva dom senaste dagarna men jag har så mycket annat i huvudet just nu! I måndags va det middag hos svärföräldrarna, igår käkade vi mat och Robban & Carro och Carro fixade mitt hår! Både färgade och klippte, inga större förändringar men det känns fräsht o snyggt nu iallafall! På vägen hem stannade vi till vid en fiskaffär för Tompa skulle handla o jag väntade i bilen med tändningen på! När vi sen skulle åka så va strömmen slut i bilen så vi fick ringa Nille så han fick komma med startkablar! 

 Nu har vi precis kommit hem från bio med pappa, vi kollade på "Luftslottet som sprängdes" bra självklart! Lite segare än dom två förra filmerna men ändå jätte bra!

Imorgon är sista jobbdagen innan Thailand, shit va skönt det känns! Sen är det väl packning som gäller, jag tänkte försöka bli klar imorgon så man bara kan slappa o ta det lugnt på fredagen! Mysa med pojken min ♥

Det blev en liten snabb genomgång av veckan hittills! Ha det bra så länge!


RSS 2.0