Tävlingskläder!

Måste bara visa tävlingskläderna som jag och Linette ritade i Måndags. Vi har tänkt att få dom uppsydda till SM =)


Tisdag

Idag så åkte jag ifrån jobbet i ca två timmar för att besikta bilen, jag har aldrig gjort det själv förut så jag va väl lite små nervös, för vad vet jag inte. Men det gick väl käpp rätt åt skogan kan man säga jag hade väl alla fel man kunde ha, eller nästan iallafall. Plus att bromsarna på vänster bakdäck gick sönder under tiden han testade bromsarna =/ Egentligen skulle jag inte ha fått kört därifrån men han va snäll o slöppte hem mig iallafall!

Sen pratade jag med Tommy från Kappahl så nu har jag fått tid för en intervju =) hoppas det går vägen!

Sen blev det en joggingtur med Mija men igår va den jobbigare än sist. Men det är iallafall skönt att komma ut o röra lite på sig!


Tävling!

Två 3:e placeringar blev det i dagens tävling och det kan man väl inte klaga på? Vi fick äntligen prick i paren iallafall och det kändes som att det va på tiden, haha! Nu blir det ny dans och nya kläder till SM i maj! längtar redan! jag lägger upp fler bilder senare, mamma hade även filmat lite så jag kanske lägger upp ett litet klipp också så ni kan se hur det ser ut! Men nu är jag helt slut så det blir lite käk o sen millenium på svt!

Dom körde den här låter rätt mycket på tävlingen o den är fan as bra!! Haha!


Tävling

Nu bär det snart av till tävlingen i Hallsberg, önska mig lycka till!


Manboy - Lugn version!


Fredag!

Igår efter jobbet drog jag direkt till Linette för att träna dans o det gick väl hyfsat iallafall, vi ska träna mer ikväll! Sen drog vi en snabbis genom nya träffpunkt som invigde deras övervåning igår, o shit va stort nya gina tricot va, det va nog större än det på marieberg? Sen hade dom ju öppnat Monki också men där inne va det smockfullt med folk och allt va i en ända röra så man får väl kika in där en annan dag! 





Kim o Arazu ville att jag skulle komma till Arazu runt ett snåret idag men jag har inte riktigt bestämt mig. Det här är ju typ min enda lediga dag för helgen är helt uppbokad så det vore ganska skönt att bara vara hemma tills det är dax att dra på träning, men jag vet inte? Nu blir det iallafall frukost i nya soffan =)


Soffa!

Igår fick vi hämta våran nya soffa. Det blev lite stressigt men vi kom precis fem minuter innan dom stängde. tur va väl det. Bygga ihop den på kvällen va däremot inte lika kul, jag hatar sånt! Men nu är den på plats iallafall och det blev jätte bra, det är lite ovant bara o den ser as stor ut!


Na

Ni har väl läst om Arazu i tidningen? annars tycker jag ni ska göra det:
http://na.se/nyheter/hallsberg/1.770507--jag-har-alltid-dromt-om-att-fa-vara-med-och-paverka-


Ellos

Jag fick ett paket ifrån ellos igår. Jag har inte beställt därifrån på evigheter så jag va osäker på storlekarna men allt passade perfekt. Det känns väl inte sådär jätte kul att prova bikini nu när man är blek o ful men det blir nog kanon till sommaren. Beställde även en klänning som va lika fin som jag trodde =) Sen kom mamma förbi med ett par jens hon köpt åt mig på lindex. Jag provade dom för ett bra tag sen men nu hade mamma fått nån kupong med 30% rabatt som hon inte skulle använda så då bad jag henne köpa med jeansen till mig, 279,-, inte fel för att par jeans!



BRA SANDRA!

Nu har jag precis stretchat efter en ca 45 minuter lång joggingtur med Mija. Idag va jag fan as duktig, shit vad jag orkade mycket! Eller så hade vi så mycket att prata om så jag glömde helt enkelt bort hur jobbigt det va. Men det blev iallafall ca två varv runt samhället, bra Sandra! Nu ska jag bara försöka fortsätta med det här varje vecka! Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag hoppa i dushen, käka lite och sen kolla på 2012 som Tompa hade hyrt i macken, men jag måste bara berätta att pappa hade bokat stuga i sälen över påskhelgen så det blir lite skidåkning iår iallafall. Jag längtar redan! Och så kom mitt paket från ellos idag också, visar er sen men allt passade som smäck, haha!


Puh...

Svetten rinner o jag är helt slut. Jag fick för mig att dra ut o jogga lite i det fina vädret men det gick sådär. Först hade jag tänkt springa eljuspåret men där va det fullt med snö, vilket jag inte haft en tanke på så det va bara att springa runt samhället. Eller springa/gå ska vi väl säga för jag har sämst kondition så jag orkar fan inte springa speciellt långt alls, men det är väl bättre än inget antar jag. Vädret kunde man ju inte klaga på iallafall, eller jo det blåste lite men det va mest bara skönt!

Nu bli det en dusch o sen bara ta det lugnt, ska på kalas ikväll!


Mmm...

Nu sitter jag på jobbet och äter lite färsk Dolce Latte glass =) inga fel! hur gott som helst. Ikväll blir det dans som vanligt, vi måste verkligen träna paren till tävlingen i Hallsberg den 27! Sen får vi väl se om det blir lika mycket splitthopps träning på kursdansen, det va jätte kul sist så jag hoppas på det!

Beställningen hos ellos är fixad iallafall o kommer väl om ca en vecka, bara hoppas att det passar för jag beställer aldrig därifrån så jag vet inte riktigt hur storlekarna är? men det går ju o byta annars?

Aja tillbaka till arbetet!


Klantiga jag!

Jag fick ett erbjudande från ellos på posten idag, det va hundra år sen jag beställde från dom men jag kollade iallafall igenom katalogen för att se om jag hittade nåt kul att beställa. Jag har letat runt lite efter nån snygg bikini till sommaren och tror ni inte att jag hittade den i ellos katalogen? hur stor är chansen, haha! Hur som helst så beställde jag den plus en klänning för att komma upp i 450,- för då fick men 150,- i rabatt. Men dum som jag är så glömmer jag skriva in rabattkoden så nu är det beställt utan rabatten, smarta jag! Jag får väl ringa och ändra det imorgon om det går. Det va ju lixom därför jag beställde nåt i från första början?

   


Helgen!

Jag har inte hunnit skriva nånting om helgen än! I fredags träffade jag Kim och Arazu för en runda på stan o lite käk på Ikea! Det blev inte så mycket shopping utan mest massa prat om allt och ingenting! Vi måste träffas oftare tjejer, det här går inte! Jag köpte en klänning på Gina för 149,- det va allt jag kände att jag hade råd till! en rosa och sommrig! Jag drog hem ganska tidigt och bara tog det lugnt resten av kvällen.

     

I Lördags så ringde klockan 04.00 för bussen gick från eurostop 05.30 mot Åmål. Tävlingen gick väl helt okej, jag kom 4:a. Det är ju alltid trist att inte stå på pallen men jag va jätte nöjd iallafall, mina nya skor och min nya dans funkade as bra, det va jätte kul!



Söndag! Jag hade stallt klockan på 09.30 för att se reprisen på Melodifestivalen eftersom jag satt på bussen på väg hem från Åmål när finalen avgjordes, men det va tydligen ingen repris så jag drog iväg till pappas jobb och städade. Sen kom Rasmus och Koffe förbi en sväng på eftermiddagen, vi käkade våfflor, Tompa klippte och jag färgade Koffes hår och sen blev det nån halvdålig komedi från macken!

That´s it


Åmål!

Mamma kommer om ca en halvtimma, sen bär det av mot Åmål och tävling! Önska mig lycka till!


Fredag!

Det är ju konstigt att jag inte kan sova längre när jag väl är ledig. Hade det varit en jobbdag så hade jag varit som en zombie vid det här laget men nu när jag är ledig så är jag hur pigg som helst!

Ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning o hämta Arazu för att sedan möta upp Kim o gå en runda på stan! Plånboken är inte den fetaste så för min del blir det nog inte speciellt mycket shopping men jag ska försöka prova ut en snygg kavaj nånstans?

Kvällen blir lugn idag iallafall för bussen till tävlingen imorgon går 05.30 från stan så jag måste nog försöka få lite sömn så jag orkar med morgondagen!

Duschen va det nu ja!


Splitthopp!

En sak är iallafall säkert: Jag kommer inte kunna gå som en normal människa imorgon för idag på dansen tränade vi massa splitthopp. Det räckte inte med att kunna göra ett utan vi skulle försöka göra två på rad. Snacka om att mina lår är aningen möra just nu, haha! Men roligt är det, o förhoppningsvis kommer de se lite bättre ut efter mer träning!

Nu har jag precis käkat två rostade mackor o det är väl sängen som kallar nu så man orkar upp till jobbet imorgon, gotnatt med er ♥

Mitt splitthopp såg väl inte riktigt ut sådär, haha! Men snart så =)


Onsdag!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska snart iväg på dans. Jag skulle hellre ligga hemma framför tv:n idag känner jag men jag missade ju förra veckan för att jag va hos Arazu så idag måste jag åka. Jag måste öva på min singeldans också, tävlingen närmar sig!

Jag
kollade in på bubblerooms hemsida förut och dom har ju börjat med "Dress of the day" vilket betyder att varje dag säljer dom ut en klänning för 149.- o det är olika klänningar varje dag, många klänningar är jätte snygga o skit dyra till ord.pris så vill man fynda klänningar så är dom toppen! Hittade även en svart klänning som va deras mest säljande plagg, super snygg nu till somaren!


Yes Please!


Måndag!

Bion igår va helt okej. Den va absolut inte dålig men den kunde nog ha varit lite bättre. Men helt klart godkänd!

Idag va det jobb som vanligt, men sen hängde Tompa med mig till pappas jobb o tränade en stund. Jag va tvungen att träna på min nya dans inför tävlingen på lördag men det gick väl sådär. Jag är så himla förkyld så snoret bara rinner o jag kan inte sluta hosta så det va bara att ge upp det där med träning. Jag får försöka gå igenom stegen lite smått varje dag o hoppas att det går vägen iallafall. Men jag är förhoppningsvis bättre till helgen så jag kan ge 100% på tävlingen. Jag hoppas på det bästa!

Nu är jag helt slut så det blir en stund framför tvn innan det blir sängen! bye ♥


Shutter Island

Ikväll blir det bio med Tompa o pappa, jag tror filmen kommer vara as bra. Leonardo Dicaprip har fan blivit mycket bättre den senaste tiden och gjort mycket bättre filmer bl.a Blood diamond, Departed m.m. så jag hoppas den här filmen är minst lika bra!


Mittbena?


Lördag!

Tompa o jag tog en tripp till Norrköping. Vi kikade på våran soffa på chili och gick runt en sväng i deras fyra små köpcentrum på stan. Det är alltid roligt att gå i affärer nån annanstans. Vi käkade thai buffe och jag shoppade ett linne från bikbok och en kjol från Gina.

 

På kvällen kom Danne & Ewa förbi. Jag klippte och slingade Ewas hår och det blev väl hyfsat för att vara första gången jag klipper nån långhårig. Vi kollade självklart på melodifestivalen under tiden jag lekte frisör men jag tycker det är så synd att det alltid är kändisarna som ska gå vidare, dom nya får lixom ingen chans? Sen blev det lite cheescake som va kvar från kalaset i fredags o så kollade vi på Saw VI, men jag tycker fortfarande bara att den första filmen va riktigt bra, resten är inga höjdare!


Eric Saade

Vet inte vad ni tycker men jag tycker att Eric Saade har varit absolut bäst i melodifestivalen! Ska fortsätta poppa hans "manboy" nu under tiden jag städar, bye!


Äntligen fredag!

Äntligen fredag o jag är ledig, känns toppen men jag har 100 miljoner saker som ska göras. Tompa fyller år idag så kl sex kommer hela hans släkt hit på kalas så jag måste städa, diska, sortera tvätt m.m. så det rent o snyggt när alla kommer. Plus att jag tänkte hinna ringa till några butiker om extra jobb, o så måste jag ringa glasmästaren i Hallsberg så jag kan byta bilruta innan besiktningen! Det är mycket nu, haha!

Kom på att jag inte har nämt att jag o Tompa firade 6 år förra helgen. Vi va ju på 70 års kalas då så vi har inte direkt firat det men det får vi ta nån annan dag. Men 6 år, shit va tiden går.



Onsdag!

Städning på jobbet idag =( inge vidare, men det är bara o kämpa på. Ikväll bär det av till Arazu för lite mys!


Taggad

Jag är på hugget idag, 7st 8:or har jag gjort på min nya dans än så länge o det känns as bra. Jag kände att jag behövde en paus och lite mer inspiration så jag har kollat runt på youtube men nu tillbaka till träningen, vore skönt att få dansen klar idag så jag bara kan öva sen.


Måndag

Jag är helt slut efter en heldag på jobbet och nu har vi precis käkat kyckling, ris o currysås så det känns som att jag ska sprängas. Tompa har somnat på soffan efter en jobbdag för första gången på ca ett år. Det är kämpigt, hehe! Jag har surfat runt på massa mode sidor och drömt mig bort för en stund men nu tänkte jag ta tag i disken och sen lite dansträning. Det är ju tävling om två veckor så jag måste träna!


RSS 2.0