Victoria Secret

Jag har precis kollat klart på Victoria Secret fashion show o känner väl för att åka till gymmet direkt, haha! Tompa är o åker snowbord i storstenshöjden me nån jobbarkompis så jag ska väl snart lägga mig o kika igenom HM katalogen lite till, Ellos kom i brevlådan idag också =) Längtar till sommaren nu måste jag säga! Men först måste det bli nytt år, vi får se vad som händer imorgon, fortfarande oklart?

Hej så länge!


HM

Jag fick HMs vår katalog i brevlådan igår o det fanns massa snygga vår o sommarkläder! Nu längtar jag genast till sommaren! Men nu ska jag åka iväg o jobba, jag jobbar till kvart över sex o sen är jag ledig i två dagar! skönt! Har fortfarande inga större planer inför nyår så det blir väl rätt lugnt? nån god middag eller så bara?


Måndag!

Igår började jag jobba kl 07.00 o det va hemskt, jag är som en zombie i huvudet tills klockan börjar bli runt 10! Då börjar jag bli som folk igen! Rea rea rea va det som gällde igår o folk väntade utanför butiken innan vi ens hade öppnat! Men lite fynd hade vi allt, jag köpte en kavaj, en cardigan o lite smycken! Sen tog jag ett varv på marieberg efter att jag hade slutat men shit va mycket folk det va, jag orkade knappt gå in på Gina som ändå är min favvo affär, det va ju folk överallt o kläderna bara låg i stora högar på borden! Jag väntar nog med att shoppa tills det blir lugnt igen! Däremot lyckades jag iallafall hitta ett par stövlar, mina gamla är trasiga så nu åker dom i soporna!

   

Idag är jag ledig så jag ska först förbi pappas jobb o städa en sväng, det har blivit lite slarvigt med det nu senaste tiden! Sen tänkte jag faktiskt ta mig till gymmet en sväng på eftermiddagen, känns som att det behövs nu efter allt man har proppat i sig under julhelgen!


Julafton!



Julafton va kanon, med massa bra julklappar! Först på morgonen käkade vi frukost hos mamma o böt lite julklappar, sen vid halv ett va det julmat hos mormor o morfar som gällde, sen lite julklappsutdelning o Kalle Anka! Efter det vidare mot farmor o farfar för lite mer god mat, julklappar och TP spelande! Hur trevligt som helst! Tack för alla underbara julklappar!

   

Idag är det mer mat och släkt som gäller! Först ska vi till Tompas familj och käka mat och ikväll ska vi gratta pappa som fyller år!


Change...

Vi ska tydligen vara festklädda på jobbet idag så det va bara att byta om....



Funkar det här?


Torsdag!

Dan före dopparedan o jag ska iväg o jobba en sväng på eftermiddagen! Jag jobbar bara mellan 14-19 så det blir inte så länge, vilket är skönt! Ikväll kommer Ewa förbi en sväng, vi ska boka konsertbiljetter =) Sen ska jag väl försöka hinna med o färga Tompas hår också, sen sova tidigt för imorgon är det fullt upp från frukost till sen kväll!

Jag köpte en tröja på Vero Moda igår när Tompa o jag va inne på marieberg, den tänkte jag ha på julafton men jag tog på mig den redan idag, kunde inte vänta! Vi skulle ju kolla på armbandet som jag ville ha i julklapp igår men det fanns inte så vi har beställt det från internet istället, hoppas det blir bra men det tror jag, det är grymt snyggt!


Julfint!

Nu har jag städat, damsugit och klätt julgranen så nu är det riktigt julfint hemma hos oss! Tog ett kort på granen men den gör sig inte rättvis på kort, den är mycket finare i verkligheten! Nu ska jag hoppa in i duschen o fixa iordning mig för sen blir det en tripp med Tompa till marieberg!


Onsdag!

Idag är jag ledig för en gång skull o det känns jätte skönt! Jag sov ganska länge imorse för det blev sent igår kväll efter bion, jag va väl hemma vid tolv nån gång? Filmen va bättre än förväntat, ibland tycker jag att skräckfilmer inte har nån speciellt bra handling utan alla bara dör hela tiden men "Devil" va helt okej! Lagom läskig o bra story! På vägen hem höll jag nästan på att köra av vägen, det va sjukt halt, men det gick bra som tur va, jag kom hem levande!

Nu tänkte jag städa upp, damsuga lite o sen klä granen! Ska möta Tompa på marieberg sen för att kika julklappar så jag vill hinna lita annat innan!


Mot jobbet!


Sovmorgon!

Äntligen har jag fått lite sovmorgon o känner mig ganska utvilad för en gång skull! Jag börjar jobba kl 15.00 så jag kan fortfarande ta det lugnt nu på förmiddagen! Efter jobbet ska jag på bio med Mija, vi ska se en skräckis "Devil" så då kommer jag vara lagom rädd när jag ska åka hem sen? hehe!



Jag fick en julklapp utav jobbet igår förresten, en grå liten resväska, väldigt bra julklapp måste jag säga! Man kanske skulle ha väntat till julafton med att öppna paketet men jag kunde självklart inte hålla mig så jag öppnade det igår kväll!


Julklappar - chek

Igår blev jag äntligen klar med alla mina julklappar o det känns jätte skönt! Allt är inslaget och ligger under granen. Jag ska väl försöka klä granen ikväll om jag hinner! Hoppas att det har lugnat ner sig lite med folk idag på jobbet för helgen har varit fruktansvärd! Hur mucket folk som helst, rena kaoset! Usch!

På onsdag är jag iallafall ledig men då ska jag o Tompa åka in i kika på julklapp till mig, Jag vet inte riktigt vad jag ska önska mig men jag funderar på nåt smycke från "Rock by sweden" tycker dom har mycket fina smycken?

  

Nu måste borsta tänderna sen är det snart dags att åka!


Mot jobbet!

Ingen feber på hela natten så idag är det bara att pallra sig till jobbet! Det fick bli mittbena och min nya tröja från Teneriffa, plus två nya ringar =) Helt okej förutom att jag flagar på näsan så det ser ut som torkat snor? inte så snyggt...?


Shopping - Teneriffa

Inte den bästa bilden men här är det jag shoppade på Teneriffa! Det blev, 2 t-shirts, 5 ringar, 1 par örhängen, 3 halsband, 1 armband, parfymen "radiance" från Britney spears, ett smyckesskrin och två läppglans från Clarins. Det blev en hel del!


Mår dåligt =(

Usch idag mår jag inge vidare, jag har haft feber hela natten och inte sovit ett dugg! Jag som hade längtat så efter min egen säng för sängarn på hotellet i Teneriffa va as hårda! Näst sista dagen på teneriffa fick jag massa solexem vilket inte är ovanligt för det brukar jag jämt få men det här gången såg det riktigt illa ut o kliade satan så igår när vi kom hem så ringde jag vårdcentralen det första jag gjorde så jag fick komma till jourmottagningen i örebro igår kväll, fick nån medicin där o recept på några tabletter jag ska käka för att bli av med kliandet. I natt har jag legat i världens feber vilket antagligen kommer av exemem eftersom jag är lite allergisk mot värme, eller solen jag vettefan för det verkar inte vara nån som kan säga varför det blir så? Jag tål helt enkelt inte för mycket direktsol o skulle väl kanske ha haft nåt bättre solskydd än det billigaste vi kunde hitta på Teneriffa för 30,-? aja nu är det som det är, förhoppningsvis kan jag jobba imorgon, får så dåligt samvete när jag är hemma!


Teneriffa!

Här kommer lite bilder från teneriffa! Det blev inte så mycket sol o bad bilder för ingen villa ställa upp på bild i bikini/badbyx haha! Hur som helst så va det en kul resa, det va skönt att komma hemifrån ett tag! vi hade dåligt väder första dagen med regn o massa moln så vi va rädda att hela veckan skulle bli dålig men så va inte fallet, det blev kanon väder resten av veckan! Förutom sol o bad så besökte vi inte mindre än två djurparker och ett vattenland, såg späckhuggare för första gången i mitt liv, ganska häftigt måste jag säga! sen blev det såklart massa shopping, mest smycket, dom hade jätte billiga smycken på Teneriffa!

   
  
  
  
  
  
  
  
  


Check!

Idag har jag hunnit med allt som jag skulle göra o det känns jätte skönt! Lägenheten är städad o fin, julstjärnorna sitter uppe, jag har lagat min bikini och resväskan är hyfsat full! Packningen är väl inte riktigt klar men en bra bit på väg iallafall! Nu jobbar jag alla dagar innan vi ska åka så då kommer det inte hinnas med så mycket annat! Lite småfix bara innan resan! Fy vad jag längtar till solen nu =) wohoo...


Thailand förra vintern, dit ska jag åka igen =)

Nu blir det Robinsson sen läggdax!


Torsdag...

Det blir lite dåligt uppdaterat här! Jag har fullt upp med annat känns det som, jag jobbar, jobbar o jobbar! Idag är jag iallafall ledig och det är min ända lediga dag innan jag åker så idag ska det städas, julpyntas, sys o packas, fullt upp =) Så det är väl bara att sätta igång så jag hinner klart....


RSS 2.0