Söndag!

Usch idag är jag jätte trött efter gårdagen. Tävlingen gick väl helt okej, men det va så lite folk vilket är tråkigt för det blir ju ingen konkurrens då =/ i min singel va det bara 4 dansare o jag kom två, helt okej men vaför ska jag alltid komma två, jag vill ju vinna! I paren va det bara 3 par och vi kom 3:a, alltså sist så det va väl inte jätte bra men det va ju våran första tävling ihop så jag är ändå nöjd med våran insats, o kul va det =) Fick iallafall yttligare två pokaler till hyllan, det börjar bli fullt nu!

Nu håller jag på att göra min iordning för om ca 45 min kommer mamma, annso o karin o hämtar mig för vi ska åka in o se Grease på Conventum, det ska bli kul o jag tror den är väldigt bra! Måste nog fortsätta nu så jag blir klar nån gång, har alltid problem med håret för det är super slitet och behöver både klippas o färgas. Jag vill ju få längre hår men det varkar aldrig gå så jag ger snart upp!



Fredag!

Fredag o jag är ledig! Men tro inte att jag ska sitta hemma o slöa, jag har massor att göra! Jag ska träffa Emma på stan kl ett, vi ska leta leggings till tävlingen imorgon, sen ska vi fixa lite med tävlingskläderna och sen ska vi träna järnet. Emma sover hos mig ikväll eftersom vi åker ganska tidigt imorgon bitti så då blir det väl lite godis o nån bra film kanske? men sova tidigt så vi orkar upp!

Igår skulle jag skaffa nytt pass o jag fattar inte hur jävla ful man blir på dom korten? desutom fick jag inte ha någonting i håret så jag fick ta bort min fina blomma o frisyren såg helt mupp ut då? Hon på polisstationen frågade om jag vart nöjd med bilden: Nej men det kommer ta hela dagen innan jag blir nöjd så ta det där kortet, sa jag, haha! Jag ser ut som en skrämd brottsling! Skit samma jag kommer till Tenneriffa iallafall =)

Sen shoppade vi för fullt, jag handlade både kjolen och toppen från gina, o den bruna väskan som jag har suktat efter så otroligt länge, fanns typ en kvar! Det va ju egentligen en jacka jag skulle ha men det gick trögt, o dyrt som fan är det ju med jackor. Hur som helst så hittade jag en dunjacka på only med ludd på luvan så det fick bli den, för 900 spänn! Jag slipper frysa i vinter iallafall!


Natti!

Nu är det snart läggdax så jag orkar upp imorgon! Jag måste upp vid 8 för mamma hämtar mig halv tio och då bär det av till stan. Först ska jag förnya mitt pass, känns inte alls kul för jag blir jämt så ful på passkort eftersom man inte får le eller ha nåt uttryck över huvud taget? Sen ska vi gå på stan o shoppa lite, jag måste hitta en vinterjacka, det är prio nr1, sen har jag spanat in en topp och en kjol grån Gina som gärna får följa med hem också, men vi får se, plånboken säger ifrån lite!


Onsdag!

Jag har jobbat hos pappa nu i två dagar på fabriken. Inte speciellt roligt men det är aldrig fel med lite extra pengar! Idag ska jag iallafall åka till Kappahl o jobba kväll. Börjar vid 3! Har precis käkat frukost så jag tänkte väl börja göra mig iordning snart, kanske drar in lite tidigare o provar en klänning jag fick syn på sist jag jobbade!

Det känns som jag har massor att göra den här veckan, imorgon ska jag o mamma till polisstationen för jag ska fixa nytt pass, sen blir det en runda på stan o leta vinterjacka innan jag börjar jobba vid 4. På fredag är det träning inför tävlingen på lördag som gäller! Och på söndag ska jag på Grease i Conventum. Jag har fullt upp.

Nu ska jag snygga till mig lite, om det går?


Söndag!

Jag sov till ca 11 imorse och vid halv tolv skulle jag möta Mija vid klubbstugan för att springa lite så det va bara att klä på sig, käka en liten macka o sen häva mig iväg. Vi tog det korta varvet idag men det snöade ju så det va väl inte det roligaste vädret precis men det är så himla skönt att bara komma ut lite, jag känner mig så nöjd efteråt! Nu har jag precis duschat och ska snart böja göra mig iordning för vid 3 ska vi vara på kalas hos Tomas mormor!


Lördag!

Nu har jag precis kommit hem från en heldag hemma hos mamma o dom. Vi gick promenad, käkade mat, bakade saffransbullar, gjorde fotbad m.m. Trevligt! Nu ska jag nog bara slöa lite vid tn:v, Tompa o Nille kollar på cable guy så jag gör nog dom sällskap en stund! Ikväll kanske vi ska hälsa på hos Danne & Ewa, vi får se vad som händer!


Fredag!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen. Det va helt kaos på jobbet idag, mycket konstiga kunder och provhytterna va fulla med kläder som kunderna kände att dom bara kunde lämna till stackars mig som fick stå o ta redan på allt! Usch va trött jag blir på folk ibland asså, dom bara skiter i kläderna, det ligger överallt i stora högar, hej vilt, o på golvet o fan....åhh jag blir så irriterad! 

Nu är jag iallafall hemma o skönt är väl det! Öppnade mitt lönebesked nyss o det känns som jag kommer behöva leva snålt denna månad? september va ju ingen höjdarmånad med jobb men oktober har varit hemskt, jag har ju typ bara jobbat 10 dagar? knappt det, o inte hela dagar heller för den delen så nästa månad får jag väl gräva ner mig någonstans! Med tanke på att jag behöver köpa julklappr för nästa lön vilket knappt kommer gå så måste jag spara pengar till det från den här lönen? Usch vad jag hatar att hålla i pengarna, jag vill ju spendera dom, haha, vem vill inte det! Aja men det där löser sig säkert!

Nu ska jag ladda upp med lite chips o kolla på Gisslan på kanal 5 =)


Torsdag!

Nero kom hit strax efter åtta imorse. Jag lyckades få honom att somna en stund så vi sov till kl 10! Sen tog vi en promenad och sen hämtede Pelle honom vid halv tolv. Nu har jag precis gjort mig klar för att snart åka till jobbet, dom ringde för det va någon som va sjuk o självklart ställer jag upp =) Alltid lika kul att jobba!


Träna eller inte träna?

Usch nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Ut o springa eller bara träna lite här hemma? eller både och? Jag skulle egentligen bara vilja slå på nån bra film o dega vid soffan men det kan jag ju göra senare! Jag tror det får bli lite styrketräning a´la Charlotte Perelli? Jag zumbade igår så det borde vara styrka som gäller idag? så tar jag spåret imorgon...det får nog bli så, nu ska jag byta om!


Älskar hennes bok =) helt kanon!


Klädbyte.se

Jag har hittat en jätte rolig sida på nätet där du kan sälja/köpa eller byta kläder! Hur kul som helst, Du har din egen "Garderob" där du själv får lägga ut kläder/smycken m.m.  Jag har lagt ut massa saker som jag aldrig använder o tänkt slänga igentligen men folk verkar vilja ha vad som helst? Så nåt som du själv aldrig använder kanske någon annan vill ha och du kan då sälja plagget eller byta till dig något annat kul? Jag fick massa bytesförfrågningar redan första dagen =)

Om du vill kan du kika in i min garderob eller varför inte göra din egen?

http://kladbyte.se/?garderob=1401


Klänning!

Jag har äntligen fått hem klänningen jag beställde för ett tag sen, den är super snygg men ganska vid i uringningen så jag tänkte försöka hitta nån fin spets bh eller nån spetstopp som man kan ha under? Sen fick jag se att dinsko hade fått in fler storlekar av ett par bruna skor jag har velat ha as länge så dom köpte jag i fredags efter jobbet =) nu måste jag bara hitta en brun väska att matcha med men jag har redan spanat in en, bara hoppas den finns kvar! 


Söndag!

Redan söndag o snart dax för en ny vecka, jag tycker tiden går grymt fort! Jag jobbade torsdag & fredag och igår va jag med pappa ute hos farmor o farfar. Pappa och Patrik skulle hjälpa farfar att byta nån kedja på utgödslingen? Så jag umgicks med farmor mesta delen. Vi tog en lång promenad i skogen med hunden för att kolla in mina kusinern nya hus som ligger några gärden bort från farmor o deras hus! Jag tycker alltid det är lika härligt att åka ut dit. Det är så lugnt o tyst det är hur mysigt som helst att bara vara ute, o vädret va ju kanon också! Det blev som alltid världens godaste mat, kött potatis o sås, min favorit, men det är bara farmor som kan få till det riktigt bra =)

På kvällen blev det mat hos svärföräldrarna och sen låg jag i soffan och skulle kolla på Pretty Woman men av någon anledning somnade jag ganska fort. Jag hade nog fått för mycket frisk luft under dagen, jag va helt slut!

Idag tänkte jag bara ta det lugnt innan jag ska dra till stan o träna dans med emma. Det är ju tävling om två veckor så det känns lite stressigt!


Onsdag!

Usch idag har jag verkligen inte gjort ett skit....ellor jo en sak. Jag åkte till järnis och köpte en pärm och ett register sen har jag suttit och sorterat in massa räkningar, inte speciellt skoj men ganska nödvändigt! Förutom det så har jag bara latat mig hela dan, tur att jag snart ska dra iväg på dans så jag får röra lite på mig! Jag måste komma på nåt vettigt att göra när jag går hemma? tvn är fan inge liv, haha! Skulle ju inte vara helt fel ifall dom ringde från jobbet snart...har inte råd att vara hemma mer...

När man talar om trollen, haha nu ringde dom så jag ska jobba imorgon =) wohoo!!! kl 08.00 =/


I love it


Yes!

Känner mig grymt nöjd att jag tog mig runt spåret helt själv! Höll på o få panik över att jag hade suttit inne o ugglat precis hel dagen så jag bestämde mig för att gå ut o gå men när jag fram till spåret så tänkte jag, va fan jag joggar istället =) Nu har jag precis duschat o det va den skönaste duschen på länge, jag är helt mör i kroppen, den är som spagetti!

Nu ska jag plocka ur lite disk och sortera tvätt, kanske blir en kvällspromenad med Linda senare, vi får se! hej så länge...


Tisdag!

Usch idag är jag verkligen seg i hela kroppen...träningsvärk överallt o bara allmänt trött. Har kollat på sista avsnittet av True Blood och sen Robinsson för jag missade det i torsdags och nu är det Beverly Hills på tv. Men jag tyckte jag va tillräckligt hurtig igår så jag får väl ha en slö dag idag! Det verkar inte bli nån zumba ikväll för mamma ville se hockeyn =/ men jag får väl försöka komma ut på en promenad eller nåt iallafall!


Vinterjacka...

Ullared, Svenska new york fruar, Lite sällskap och Paradise hotell, vilken kväll! Tompa har redan somnat på soffan o jag sitter i pausen o kollar jackor på internet? Det börjar ju verkligen bli kallt nu så när lönen kommer måste jag shoppa vinterjacka, fodrade stövlar, vantar, mössa m.m. allt för att inte frysa! Jag vill nog ha en svart jacka som går ner över rumpan? med lite lurv upp till? kanske nåt sådant? Måste ta nån sväng på stan/marieberg o kolla runt lite!

 


Måndag!

Igår tränade jag två timmars dans med Emma! Jag o Linette kör ju inte par längre och Emma kör inte längre med sin par kompis så sist på tävlingen i degerfors så föreslog Annelie att vi skulle testa köra par istället för att bara köra våra singlar o sitta o vänta resten av tävligen? Vi tänkte varför inte så igår gjorde vi massa dans, det är bara några åttor kvar på slutet sen är det bara träna o träna som gäller. Emma pluggar ju i karlstad så vi kan typ bara träna på helgerna? Det blir lite knepigt men det får gå...

Sen på kvällen blev det kalas hos mamma med massa smörgåstårta och chokladtårta =) Jag hade iallafall fått till ett super snyggt paket, silver papper med rosa snören! I paketet va det en as snygg väska, tre ögonskuggor och ett mobilfodral. Jag blev kvar o kollade på ensam mamma söker innan jag drog hemåt!



Imorse blev jag väckt av några vägarbetare som höll på framför huset vid halv nio =/ försökte sova vidare och sov till halv elva innan jag gick upp ur sängen! Käkade frukost och drog iväg o städade på pappas jobb. Sen fick det bli en promenad i det fina vädret till affären och sen ett styrkepass a lá Charlotte Perelli. Dushade, lagade mat och nu tänkte jag bara ta det lugnt innan jag ska iväg o springa med Mija! Helt okej dag måste jag säga!


Fredag...

Zappar mellan tvn och datorn just nu. Kollar på Kingdom of heaven men det är ju reklam varje kvart o det blir jag tokig på. Jag har jobbat både igår och idag, igår hade vi ju shoppingkväll på marieberg så det blev en sen kväll med massa folk! Idag va det mycket lugnare som tur va. Va hade en kampanj på jeansleggings på jobbet nu under helgen för bara 99,- så det kunde jag inte motstå, sen blev det en zebra ring som fick följa med hem också!

Idag har vi äntligen fått vår diskmaskin och tvättmaskin inkopplad så nu går dom för fulla muggar =) Känns as skönt! Helgen i övrigt blir nog ganska lugn, Tompa har öroninflammation så det blir nog bara mys framför tvn skulle jag tro. Mamma ska ha kalas på söndag, så då måste vi dit o käka lite smörgåstårta iallafall! Tillbaka till tvn nu o se om jag orkar se klart filmen?


Älskar min nya svarta skjorta =)


Leopard...


Tisdag!

Inget jobb idag heller så jag har städat lägenheten, fixat lite disk o nu sitter jag med en ansiktsmask =) Kom på att jag aldrig visat er skorna jag köpte på skopunkten för nån vecka sen, det blev ett par svarta stövletter och ett par svarta "converce" Jag skulle behöva ha några mer typ "boots" men jag vill helst ha bruna o det hittar jag inte nånstans? än är det ju inte så kallt ute så det kanske dyker upp lite fler innan dess. Jag får vänta o se!

   

Ikväll blir det zumba med mamma, det blir säkert lika jobbigt som det brukar! Jag behöver komma igång med styrketräningen också men nu har jag precis läst ut min nya bok så nu är det bara att börja jobba. Har aldrig gillat Charlotte Perelli förut men boken är kanon! Finns massa bra övningar...jag måste bara komma på ett bra upplägg som jag kommer kunna hålla om det ska funka? Jag dansar ju tisdag o onsdag, så då skulle jag behöva löpa och styrketräna typ måndag o torsdag, kanske även nån gång på helgen? känns som jag inte kommer göra nåt annat så jag undrar om det kommer hålla? aja jag ska klura på det...


Måndag...

Äntligen ledig efter nästan en hel veckas jobb! Jag ska väl inte klaga för det är ju jätte bra att dom ringer o vill att jag ska jobba men nu kändes det skönt att vara ledig för jag har miljarder saker att göra! Ska käka frukost o sen dra till pappas jobb o städa så det är klart, slipper jag tänka mer på det! Sen behöver det verkligen städas här hemma, köket ser ut som....ja...just de =/

shoppade loss lite på jobbet i lördags, ett par jeans, leggings, trosor, örhängen, skarf och strumpbyxor...Jag älskar jeansen, man får jätte fin rumpa i dom! Sen fick jag en skjorta från HM på posten i lördags, en svart transparant, jätte snygg så helgens outfit blev mina nya jeans och den svarta skjortan istoppad!


Nu gäller det!

Fick den här boken med posten idag...dax att börja träna på riktigt...


Fredag...

2 hårda mackor och en morot till frukost...Så blir det när jag inte handlar! Börjar jobba halv ett idag o jag gissar på att det blir massor med folk. Vi har medlemshelg hela helgen så alla medlemmar har 25% på ett helt köp vilket alltid lockar miljarder folk...Väntar mig det värsta...

Jag ska steka lite kyckling först så jag har nåt i matlåda. Det blir ju svin dyrt att köpa mat på marieberg varje dag! Jobbar ända till stängning så kvällen blir nog väldigt lugn, vår lägenhet ser ut som ett bombnedslag men det får vänta tills jag är ledig...


RSS 2.0