Frimis!

Igår va det min 10:onde jobbdag på rad o jag va helt slut egentligen men det blev middag och utgång med brudarna! Vi käkade riktigt god (DYR!) mat på Hellas, jag tog husets plankstek, cider och chokladpyramid till efterätt och det hela gick på 370 spänn...? Men ska det va så ska det va! Sen blev det frimis. Vi va lite för nyktra när vi kom dit, plus att vi insåg att vi va dom ända där över 20 så det va bara att börja shotta lite för att komma igång. Efter två jordgubbshot och en tecuila träffade vi på CALLE!!! Ahhh, sen ägde vi dansgolvet o hade as kul! Han gjorde fan hela kvällen. Det va så jävla längesen vi träffades allihopa! Kanon kul! Efter frimis drog vi till Calle i ca en kvart innan vi kom på att vi va hungriga så kvällen avslutades på Max innan vi drog hem. Jag va hemma vid 4 så då va det bara att stupa ner i sängen! Arazu va den enda med kamera så jag har inte så mycket bilder. Hittade en vimmelbild från NA så ni får nöja er med den så länge!


Eminem feat Rihanna - Love The Way You Lie

Två stjärnor som gör musik ihop, det kan inte bli bättre!


Yippie!!

Äntligen...min 10:onde och sista jobbdag i rad innan fyra dagars ledighet, känns kanon! Jag jobbar till stängning idag sen blir det middag och utgång med Kim och Arazu, grymt kul! Puss♥


Maldiverna...

Nu har jag iallfall hittat min resa, Maldiverna, ca 30.000kr per person så det är väl bara att börja spara? Jag ska lungt bo i en sån där vattenbungalow, lite lyxigt! (om jag ändå vore miljonär...)





Kappahl

Denna skönhet har jag sett på Kappahls hemsida, hoppas den kommer in i butik snart för då är den min!


Söndag!

Idag jobbade jag bara ett 5 timmars pass, slutade 16.15 men jag blev inte ledig för det. Jag drog direkt till pappas jobb och städade där. Hinner inte riktigt med det varje vecka nu på sommarn? tur att dom har lite semestrar så det inte blir lika smutsigt. Kom hem, duschade och sen käkade vi "Dillkött" nån maträtt som Tompa gjorde efter Per Mobergs kokbok, blev jätte gott. Tompa o nille va nyss till macken och hyrde film så snart ska vi väl kolla på den med lite chips o holiday dipp =)

Jag har precis försökt få någon ordning i min garderob men det går sådär? allt får inte riktigt plats så som jag skulle vilja. Jag behöver helt enkelt en större...? Har handlat lite nytt från Kappahl o Gina i helgen. En oversize t-shirt från gina, vitt spetslinne, svart kofta, två väskor, ett skärp, en rutig skjorta (som inte är med på bilden) o två par leggings, allt från Kappahl. Vi har ju haft halva reapriset på jobbet i helgen så dom två väskorna plus skärpet kostade tillsammans 55,- hur billigt som helst. Synd bara att jag inte hittade mer kläder på rean? Jag har iallafall märkt att det är farligt att jobba i butik, jag hittar nåt nytt plagg varje dag som jag vill handla, helt knäppt?


Sega kärring!

Jobbade till stängning idag och när jag kom hem så skulle Tompa o jag dra till Ica Maxi o handla mat. Vi stannade på macken först för att hyra film till kvällen. Jag tänkte hyra Snabba Cash, grymt bra film, vi såg den på bio men jag ville se den igen. Hur som helst så står det en "tant" före vid hyrapparatgrejen så jag ställer mig bakom henne o tänker att hon är nog snart klar, efter ca 5-10min kom det fler folk som började köa till hyrfilmerna o efter ca en kvart, tjugo minuter så gick jag därifrån utan film! Jag orkade fan inte stå kvar längre, sega kärring säger jag bara!!!.....Det slutade med att jag köpte filmen på Maxi istället...

Nu blir det läggdax....


Mot jobbet...

Nu drar jag iväg till jobbet! Blev min nya skjorta från Kappahl som fick åka på idag!


Godmorgon

Hade sovmorgon till halv elva idag men jag kunde inte sova längre. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning. Börjar jobba kl 13 och jobbar till stängning så det blir inte så länge idag, vilket är skönt för jag har ju hela helgen plus hela veckan framför mig med jobb. Jag är inte ledig förren nästa helg, känns lite segt! Men det är bara att kämpa på.

Igår kom jag till och med för tidigt till jobbet. Jag måste ha kollat fel på schemat och kom en och en halvtimma för tidigt så det blev en väldigt lång dag igår. Efter stängning mötte jag upp pappa och Tompas på stan för att gå på bio. Vi kollade på Robin Hood. Den va faktiskt ganska bra.



Slängde in en beställning hos Gina nyss på en jacka. Jag va i butiken igår och tänkte köpa den men den va slut så jag beställde den istället. Skulle komma inom 2-3 dagar så den dyker väl upp i veckan nån gång? Nu måste jag duscha, vi hörs♥


Tältning...

Tältning, grillning, bad och fiske på en ö ute i sottern med Tompa, Danne & Ewa!








Söndag!

Jobb jobb jobb....önskar jag också kunde ha typ 4 veckors semester =/ Det är iallafall kul att gå till jobbet, jag trivs jätte bra! Men nu när det är sommar så skulle det ju inte skada med lite mer ledighet! Nu är iallafall Finlandsresan bokad o det ska bli jätte kul! Hur ska vi hitta dit bara undrar jag? Vi ska till: Pytynlahden kesäkoti, 47540 Lyöttilä?? haha....

Igår va jag me Tompa på nån bilgrej i stan men jag förstår inte riktigt det roliga med att kolla på när bilar försöker drifta? eller vad det nu är dom gör? Massa volvoraggare överallt bara...Sov som en stock när vi kom hem. Nu ska jag snart dra iväg till jobbet, jobbar till stängning. Ikväll blir det säkert nån bra film skulle jag tippa på?


Resa?

Sitter o kollar på resor till hösten? eftersom jag inte har nån semester alls i sommar så är jag jätte sugen på att åka nånstans i höst, har hittat en hel del billiga altenativ.

  
    Kreta 3050,-               Kroatien 2900,-         Gran canaria 3000,-

Någonstans måste det bli iallafall....får kika vidare!


Torsdag!

Jag är proppmätt efter att ha grillat både flintastek och majskolvar, men gott va det! Jobbade bara till tre idag till min förvåning, jag va helt inställd på att jobba till stängning men så fel hade jag. Kom hem, diskade och startade grillen o nu sitter jag här? Tompa har redan somnat på soffan så jag ska nog dra på en film i "maffia" serien som jag inte har sett än? finns ju en del kvar!

Kollade på true blood igår och blev helt kär i den här låten, as bra!


En eftermiddag vid älgsjön!






Tisdag!

Klippte mig igår innan jag drog till jobbet. Ingen större skillnad förutom att håret blev lite kortare när det slitna fick klippas bort.

Idag jobbar jag för 7 dagen i rad så jag ser verkligen fram emot min lediga dag imorgon. Förhoppningsvis så drar jag, Malin, Tindra och Ewa till sjön o bara glassar i solen hela dagen =) Om det är fint väder vill säga, det brukar ju alltid regna när jag är ledig men jag håller tummarna!

Nu ska jag snart dra iväg till marieberg, jag börjar jobba 12.30 men jag tänkte försöka hitta lite underkläder innan jag börjar, det är mer än välbehövligt!


Hundvakt


Kappahl fynd!

Fyndade lite på Kappahl idag. Jag har kollat på den där svarta väskan as länge men aldrig köpt den och nu reade vi ut dom för 50,- så jag va tvungen att köpa den! Sen blev det ett svart armband och ett sett med fler armband i ett, båda för 20,-/st. Så med min rabatt så fick jag allt för 63,- Helt okej måste jag ju säga!

  


Moviestars!

Igår drog jag, Arazu och Kim iväg till Köping för att vara statister i Pierres film. Själva scenen utspelade sig på en krog så vi va tvugna att göra oss iordning precis som om vi skulle gå ut. Vi va där kl 10 men fick väl vänta tills klockan va strax efter 12 innan dom började filma nåt. Först fick vi stå på dansgolvet och dansa till nån skum låt, haha! Sen blev det lite filmning vid bardisken där vi först stod vid baren och sen skulle vi sätta oss i soffan, inga svåra grejer direkt utan vi skulle ju bara vara utfyllnad. Det va rätt kul o se hur det går till o så men det tog väldigt lång tid eftersom dom bara hade en kamera och va tvugna att ta samma scen flera gånger och från ca fem olika vinklar. Plus att det va varmt som en bastu o vi kunde inte öppna ett ända fönster! Men så är det väl om man ska bli hollywood stjärna? eller? Haha, Hur som helst så drog vi där ifrån vid 4 nån gång. På kvällen blev det grillning hos tompas föräldrar och sen film: "farsan"


Sunne vattenland

Har precis kommit hem ifrån Sunne vattenland. Jag och mamma tog med Edwin o Rasse dit idag och tror ni inte att vi får pissväder med regn o skit. Det va inte så kallt som tur va så vi badade för fullt iallafall men det va lite trist att vi inte fick nån sol alls, med tanke på hur bra väder det va igår. Men det va ju bra för det va inte alls mycket folk, inte en ända kö till nån attraktion så vi kunde åka hur mycket som helst. Det va jätte kul!



Hyrde Shutter Island i macken förut så jag tänkte kolla på den nu. Jag såg den på bio när den gick men det va ju ett tag sen o jag tyckte den va bra så det får bli den igen! Leonardo Dicaprio har fan blivit as bra på senaste tiden!


Byakampen

Jag hade ju sönder morsans kamera på brevens så ni får nöja er med lite halvdåliga mobilbilder! Men vi behöver väl inte gå in på hur det gick, haha, va tror ni? Grenarna va allt ifrån styltor, fotboll, luftgevär m.m. Det va iallafall hett som satan, minst 35 grader och vi va mitt på en stor fotbollsplan hela dagen, snacka om att vi va sega på kvällen sen. Vi fick dra iväg och slänga oss i sjön, det va ända räddningen!


Calle

Sanna

Folk

Calle, Calle & Sanna

Pappa leker med lilla Wilma


Fredag!

Filmen vi såg i tisdags va super bra, jag vill redan se den igen! Jag trodde det skulle bli lite segt att se på tre filmen men det gick hur bra som helst. Filmerna är ju så grymt bra!! Malin och jag gick ju en sväng på marieberg innan filmen och jag shoppade en skjorta och en klänning, visar er nån annan dag.

Annars har det inte hänt så mycket under veckan, jag har jobbat på Kappahl till stängning varje dag så det har blivit ganska sent. Men idag slutar jag sju, så jag slipper vara med o stänga vilket är ganska skönt!

Imorgon blir det byakampen ute hos farmor o vi hade väl tänkt att vinna i iår =)


RSS 2.0