Kaos

image38

Städade min garderob idag...gick väl sådär? jag behöver verkligen ha en större garderob för allt får inte plats...

Myskväll

image34 

Myskväll med Ewa igår, vi sjöng singstar för fulla halsar, as roligt =) Haha..kollade också på en ganska läskig film "Från andra sidan" en skräckis...

Idag har jag kollat på "Ett päron till farsa firar jul" haha..o nu tänkte jag ta tag i min garderob lite, den behöver verkligen rensas och fixas till, sånt som man går och drar på i evigheter innan man orkar ta tag i det!

Va på systemet idag oxå...handlade lite o dricka till nyår!..men vad ska man göra? ingen aning...=/ kan inte nån snäll människa bara ha fest?...Please?

♥ Sandra ♥

Ny tröja...

image32

Invigde min nya tröja idag o den känns kanon...Nu ska jag dra iväg till mamma o fixa lite madrasser för Ewa ska sova hos mig idag, det blir film och sing star =)

♥ Sandra ♥

Volumaster..

image31

Fick Volumaster i julklapp av min bror och jag ger den 10 poäng av 10 möjliga...as bra =)



Mellandagsrean...


image30

Mellandagsrean drog igång idag o självklart va jag inne o shoppade =)...va på HM med Arazu, Kim och Emma redan runt 9 på morgonen, efter en tur på stan gjorde jag mamma sällskap på marieberg och handlade lite till!!...det blev två par byxor, en t-shirt, en fleece tröja och en väska, ville ha ett sing star spel oxå men jag hittade inget roligt...hittade inte någon rolig topp till nyår heller =/

♥ Sandra ♥

Julafton


    

Julafton, en jätte mysig dag, det började med att vi åkte till mormor och käkade julmat, delade ut julklappar, och kollade på Kalle Anka, därefter åkte vi vidare till farmor där vi delade ut ännu mer julklappar, spelade spel, och åt skinksmörgås!

Blev väldigt nöjd med mina julklappar, en rosa mixer, en lång (as snygg) kofta, ett par korta mjukis/träningsbyxor, en par svarta mjukisar från Bik Bok, ett pannband som jag ska ha i skidbacken (matchar mina pjäxor), samanlagt presentkort på HM för 800kr plus lite annat smått o gott...

Presentkorten från HM blev kanon eftersom jag, Arazu, Kim och Emma ska in till HM kl 09.00 imorn när mellandagsrean drar igång, man måste ju vara först...haha =) hoppas att man hittar massa roligt!

♥ Sandra ♥


Smygstart...

image27

23 december idag o jag har tänt sista ljuset i min adventsljusstake, Julafton imorrn =) Men vi har redan firat lite idag hos mina föräldrar och hos Tompas föräldrar, så imorrn är det mormor/morfar o farmor/farfar kvar, har redan fått massa roligt, ett par pjäxor, sing star till Ps3, Volumaster, en digital fotoram, en lång kofta, 2 glas, presentkort och en toffifeé ask, kan bara bli bättre!!!...

♥ Sandra ♥ 

Julgran

image26


Nu har jag äntligen klätt granan och stämningen blev genast mycket mysigare =) granen i sig va väl inte den snyggaste, lite dåligt med grenar på vissa ställen o den lutar lite, blev också lite trångt i hörnet men det finns inte plats för en gran någon annan stan så den får stå där den står...jag tycker iallafall det är jätte mysigt!

Har hyrt en film till kvällen " I know who killed me" en thriller med Lindsey Lohan, vi får väl se om den är bra eller inte, första ska jag färga håret...bye...

♥ Sandra ♥

21 dec



Va med mamma och min bror på marieberg idag, köpte en tröja/kofta som jag tänkte ha på mig på Julafton tillsammans med ett par tights, försökte hitta ett par lacktights men det fanns inte i min storlek nånstans, jag som aldrig skulle köpa lacktights (faan va fult) tycker nu det ser helt okej ut, vill faktiskt ha mig ett par! jag får kika lite extra på mellandagsrean o förhoppningsvis hitta ett par till nyår!

imorgon ska jag hämta granen hos mamma, som hon och mormor huggit åt mig, och självklart klä den framåt kvällskvisten tillsammans med en god skinksmörgås hade jag tänkt...

♥ Sandra ♥

Pjäxor

image23
Va med pappa till marieberg igår, provade ut ett par pjäxor som jag ska få i julklapp, det fick bli dessa snyggingar, hel nöjd =) längtar redan till skidbacken!

Marieberg imorrn igen med mamma, ska fixa dom allra sista julklapparna plus lite mat...tänkte också försöka hitta nåt snyggt att ha på mig på julafton..?

♥ Sandra ♥

Kinamuren


Va på Kinamuren idag med jobbet och åt buffe! jätte gott, blev det istället för Julbord...men julmat kommer man äta så mycket ändå, så kina blev kanon! fick en liten julklapp oxå, o jag kunde självklart inte vänta till julafton med att öppna paketet så jag öppnade det nu när jag kom hem, det var en kokbok och en stavmixer... Tack!!

Imorn ska jag in till marieberg med pappa o handla en julklapp till mig själv, jag ska få ett par pjäxor av mamma o pappa, (precis vad jag önskat mig) så vi ska in o prova ut några bra!

Jag längtar redan till julafton, ska få en julskinka av mamma imorrn som jag vann på julkonserten i hjortkvarn, haha...slipper köpa iallafall!...sen ska väl granen upp i slutet på veckan, mycket mysigare kan det knappt bli!


sen närmar det sig nyår oxå...finns inga planer på den fronten än =/ men vi får väl se vad som händer...?


T-shirt


   

Väldigt snyggt med bara helt vanliga t-shirts...

Me Like....Sandra ♥

Snart jul....

Nu är jag i stort sett klar med alla julklappar, ÄNTLIGEN =) och jag har fått lite julmysigt här hemma, bara granen som fattas o det är ju lite tidigt för den nu. Är sjukt sugen på att shoppa lite kläder till mig själv, det va alldeles för länge sen, men alla mina pengar har ju gått till julklappar...får bli lite shoppning i mellandagarna!

Längtar tills nästa lördag, då är det party och julklappsbyte med tjejerna, ska bli riktigt roligt....

Hmm....Klippning på måndag!




♥ Sandra ♥

Julklappar


image19

Julklappsinslagning i full gång...däremot har jag lite dålig fantasi så alla ser typ likadana ut?...men, men ska in till marieberg i helgen o försöka fixa det sista =)

♥ Sandra ♥

Dansavslutning


image15

Hade dansavslutning igår, alltid lika roligt, förutom att jag hade lite ont i ryggen och det blev ju inte bättre av all dans precis =/ idag blir det en lugn kväll med lite godis och någon bra film, men nu tänkte jag börja slå in lite julklappar....

Idol 2007


image14

Marie vann idol, fuck...! Men Amanda, du är fortfarande min favorit =)


Önskelista


image13
            Lite smått o gott från min lilla önskelista =)

1 december


1 december idag, bara 23 dagar kvar till jul o jag längtar redan, Jul är nog den mysigaste tiden på året =) Har varit en lugn dag och nu ska jag ta på mig min pyjamas och krypa ner i sängen framför en bra film, förhoppningsvis...men med skådisar som Bruce Willis o Halle Barry kan det väl knappast bli en dålig film?


     

Se Yaa...  ♥ Sandra ♥

RSS 2.0