Läggdax

Trött, ont i halsen och en fruktansvärd huvudvärk är vad denna kväll bjuder på efter en lång arbetsdag. Jag har knaprat alvedon och krypt ner under täcket. Känns redan lite bättre. Däremot gillar jag inte att halsen börjar bråka, det känns lixom som att det är fel årstid för det? Aja lite roliga nyheter istället, jag har bokat in mig på en fortsättningskurs på zumbautbildningen jag gick i vintras. Av en slump gick jag bara in på deras hemsida och fick se att dom hade en utbildning nu på tisdag. Så den är bokad o klar nu. Känns perfekt med lite ny inspiration till hösten. Nu ska jag förhoppningsvis sova bort min huvudvärk. Godnatt ♥
 

Kvällspromenad

Hann precis komma hem från träningen så drog Tompa med mig på 10km promenad. Det hade räckt gott o väl med cirkelpasset men nu är jag extra nöjd och riktigt trött i kroppen. Ska gosa ner mig i sängen nu för imorrn väntar ett mördarpass på jobbet 09-20. Godnatt ♥
 
 
 

Ledig

Kan jag ha sån tur att solen faktiskt visar sig idag när jag är ledig? Desvärre har jag massa annat jag behöver fixa med men nån timme ska jag iallafall hinna sitta ute. Det är mycket jobb som gäller några veckor framöver nu eftersom folk går på semester. Jag jobbar mycket 09-20 pass vilket är ganska segt men jag får väl tänka pengar =)
 
Jag har varit ganska bekväm med att börja jobba 12 och då hinna med träningen på morgonen. Men nu när jag börjar tidigare kommer det bli betydligt svårare. Jag vet att jag inte kommer gå upp så tidigt som det behövs så nu får jag försöka få in träningen på kvällstid istället. Denna veckoplanering känns alldeles för dålig men jag vill gärna kunna hålla den också. 
 
Ska sätta igång med alla mina måsten nu så jag får komma ut i solen nån gång. Ikväll är det cirkel med mamma som gäller. Hej så länge ♥
 

Tisdag

Det är mycket jobb nu o så jag hinner knappt med er, sorry. Ska dra iväg o jobba 09-20 pass så jag kommer nog vara helt slut ikväll. Hoppas det går bra med era träningsscheman, jag ska fixa till mitt ikväll så ni får klara er ett tag till. Kraam ♥

Brevens

 
 
 
 
 
 

Midsommardagen

Midsommar dag 2 och håret är precis tillfixat. Väntar på att Sanna ska komma hit o sen bär det av mot Brevens. Förhoppningsvis i traktor. Den skulle åka ca 20.00 så jag hoppas Sanna hinner hit tills dess. Hur som helst så kommer det bli en kanon kväll. Vin, dans och massa trevliga människor! Hoppas ni få en minst lika bra kväll ♥
 

Midsommar

Ligger så soffan o tänkte slå på en film o bara slöa idag. Inte för att jag är speciellt dålig efter gårdagen utan mer för att samla energi inför kvällen. Det är brevens med Sanna som gäller, kan inte bli annat än bra =) Här har ni lite bilder från gårdagen. Enjoy ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarafton

 
 
 

Äntligen hemma

Det kändes som en evighet på jobbet idag o jag trodde aldrig jag skulle få komma hem. Hämtade Tompa efter jobbet o så handlade vi lite tills imorrn, kött o grejer. Kom hem, grillade oss varsin köttbit till kvällsmat o nu tänkte jag krypa ner under täcket. Ser fram emot en riktigt trevlig helg och jag önskar er redan nu en helt underbar midsommar ♥
 
Så här såg det ut i traktorn till brevens förra året.
 
 

Torsdag morgon

Idag hade jag powerwalk på mitt shcema men jag måste erkänna att jag har skippat det. Beror på mina enorma blåsor på hälarna. Jag gick som en gammal tant hela dan  på jobbet igår och jag tror inte dom kommer läka speciellt fort om jag inte låter fötterna vilar lite.
 
Jag ska åka in lite tidagare till Marieberg idag för att handla midsommargodis hos Ida på Sötvaruhuset. Finns inget bättre godis någon annanstans så det är helt klart värt att åka dit extra.
 
Ha en trevlig torsdag ♥
 

Ghost stories

Sitter själv på soffan och kollar på det okända, lite små läkskigt med alla spökhistorier men jag tycker det är lite intressant. Har inte hunnit med så mycket mer än jobb idag och snart ska jag gå o lägga mig. Men min klänning hade kommit på posten o den sitter som ett smack =) super snygg!!! Ska testa den ihop med med bh:n imorrn också men jag tror det kommer bli kanon.
 
Nu lite fler spökhistorier innan läggdax =)
 

God morgon

Kom precis hem från nåt jag verkligen inte kan kalla powerwalk, mer en slowwalk, haha! Klockan ringde 07.00 o jag ville mer än gärna ställa fram klockan två timmar, men jag lyckades iallafall ta mig upp ur sängen efter några snoozningar. Värken i rumpan är definitivt kvar och en blåsa på vardera häl gjorde inte saken bättre. Det blev en lugn promenad på 5 km. Jag ger mig själv ett underkänt betyg denna dag eftersom jag enligt min planering skulle ha tagit en löprunda. Men jag är ändå nöjd över att jag faktiskt gick upp ur sängen och inte fortsatte sova.
 
Nu lite frukost och sen börja göra mig iordning för en jobbdag.
 

Trevlig kväll

Har precis bäddat ner mig i sängen nu efter en trevlig kväll på O´learys. Det va ju kul att Sverige fick vinna en match iallafall. Synd bara att mitt tips gick åt skogen. Jag låg tvåa inför kvällens matcher o ville så gärna klå Jennie men hon lyckades plocka in en 5p på matchen och jag en 0p så jag får väl bara gratulera henne =) Tror jag slutade på en tredje plats av alla som tippat på jobbet o det är väl rätt bra för en tjej som typ aldrig sett en hel fotbollsmatch?
 
Ne nu måste jag släcka lampan o få lite sömn. Har ju tydligen skrivit löpning 08.00 på mitt schema imorrn o hur det ska gå vet jag inte riktigt. Jag hade världens träningsvärk i rumpan efter måndagens cirkelpass o det blev verkligen inte bättre av mig långa promenad idag. Kan knappt ta mig upp för trapporna, haha. Men hur det går återkommer jag om imorrn, sov gott nu hörrni  ♥
 
 
 
 

Mot O´learys

Kanske lite sent att heja på Sverige nu men jag måste ju faktiskt använda mitt linne nån gång under detta EM. Nu drar jag mot O´learys för att möta mina underbara kollegor! ha en trevlig kväll hörrni ♥
 

Freebra

Kollade postlådan förut o blev glad när jag hade fått paket =) Jag beställde en freebra i förra veckan som jag tänkte ha till min midsommarklänning . Den har ju öppen rygg så det går ju inte att ha en vanlig bh? Har testat den lite nu men får inte riktigt häng på det, haha. Känns inte riktigt som den kommer sitta kvar? Jag hoppas på att klänningen kommer under morgondagen så jag kan testa bh:n ihop med klännigen.

Snart dax att börja göra mig iordning lite. Kvällen bjuder på middag och fotboll på O´learys.  Synd bara att matchen kvittar. Men med trevligt sällskap blir det nog kul ändå ♥





Morgon promenad

Äntligen tillbaka från min powerwalk/promenad. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig imorse. Jag sov till 9 så jag kom inte iväg förrens vid 09.30 och jag hade inte tänkt gå så jätte långt men det slutade på 10.46 km och det tog ca 1 tim 45 min. Jag brände 857 kcal och 36% fett. Låter väl helt okej, jag är iallafall sjukt nöjd över morgonen. Nu blir det en dusch o sen lite käk ♥




Helt slut

Nu har jag precis fått i mig lite kvällsmat efter två hårda träningspass. Först blev det ett cirkelpass och sen en timmes vila innan jag körde mitt vanliga zumbapass. Det är lite tufft att köra två pass faktiskt. Cirkelpasset är ju väldigt mycket styrka så när jag väl ska köra zumbapasset sen så är mina muskler helt slut. Tror jag måste skippa att träna innan zumban för det är ju faktiskt det jag måste koncentrera mig mest på. Energin måste vara på topp o det är svårt när jag redan är helt slut.

Nu blandade jag ihop en enkel smoothie och så blev det en knäckamacka med ägg på till det. Jag gör alltid typ samma smoothie men jag hittade massa bra recept i den senaste träningstidningen jag köpte så jag tänkte jag skulle testa några nya. Här är iallafall den jag alltid gör:


Motivation

Precis vad jag har haft svårt med den senaste tiden. Mycket snack men lite verkstad. Jag tänkte att vi ska försöka hjälpa varandra. Jag vet att det finns fler som väljer soffan framför en löprunda. Eller har jag fel?

Sitter o kollar mitt schema inför sommaren och inser att jag kommer jobba väldigt mycket, så om jag inte planerar in min träning är jag ganska körd. Jag vill att ni gör detsamma, så ta fram era almanackor och planera in träningen för den kommande veckan. Bestäm gärna redan nu exakt vad du ska göra? Promenera, springa, åka till gymmet m.m. Det kommer bli betydligt lättare och du är mentalt förberedd på när och vad du ska göra.

Hur mycket och hur ofta du ska träna är helt upp till dig och beror på vad du har för mål med din träning. Men 3-4 dagar i veckan tycker jag absolut att man hinner med, om inte mer.  Se till att ta vara på den tid på dygnet då du har lättast för att träna. Själv tycker jag det är lättare att träna på morgonen, speciellt nu på sommaren. Så varför inte gå upp en timme tidigare på morgonen och ta en löprunda? 

Glöm inte bort att det är minst lika viktigt att du planera in vilodagar där du behöver göra absolut ingenting!  Då kan du ligga på soffan utan att behöva ha dåligt samvete.

Så här ser min vecka ut =) hur går det för er?






Back on track

Måndag morgon och jag är ledig, känns jätte skönt faktiskt. Ikväll är det träning som gäller så jag ska passa på att bara ha en slödag för mig själv. Enligt väderprognosen igår så skulle det vara hyfsat väder idag men det verkar inte komma än på ett tag så lite Gossip Girl så här på morgon kvisten kanske? 

Jag har också bestämt att bli betydligt bättre på träningsinlägg åt er. Jag har haft noll inspiration den senaste tiden men det ska bli ändring på det. Lite punkter som kommer så småningom är:



Låter väl ganska bra, eller?

Tur att det finns söndagar =)

Dagen efter visade sig bli riktigt seg. Sov till lunch (ca13.00) innan jag tog mig upp ur sängen. Hungrig som jag va så slängde vi ihop lite käk o sen blev det en seg stund på soffan innan vi tog oss för med att göra någonting. Tompa ville åka fyrhjuling så vi tog en sväng tíll Hjortkvarn o käkade glass. Nu är vi hemma igen o jag har precis duschat. Börjar känna att det kurrar i magen så det kanske är dax för lite kvällsmat o nån bra film.


Utgång Intersport












Lördag morgon

Vädret suger verkligen just nu. Tycker synd om dom på jobbet som har tältutställning utanför Marieberg. Tråkigt när dom väl ordnar nåt. Men jag håller tummarna för att det spricker upp framåt kvällen för då ska vi nämligen ut med jobbet. Ingen vet riktigt vad vi ska göra så det ska bli spännande. Vi värmer upp hos Therese med lite Rosé så kan kvällen inte bli så mycket sämre =) Men först ska jag ta tag i lite städning här hemma. Finns inget annat att skylla på nu när vädret är som det är. Let´s get to work ♥


My very own BFF

Sitter och pratar med min underbara Arazu på fejjan. Hon åkte ju till Kanada/Usa i tisdags och kommer inte hem förren 10 Aug, vilket betyder att jag måste klara mig utan henne hela sommaren. Känns skit trist =/ Men jag hoppas du har det bra gumman, saknar dig redan ♥



Fredagsmys

Det verkar som att jag blir själv ikväll. Tompa är iväg med jobbet o åker gocart och käkar middag. Jag tänkte nog mumsa lite godis framför sverigematchen o bara ha lite mys. Kan knappt tro mina egna ord när jag säger att jag ska kolla på fotboll men va gör man inte för jobbet. Lite koll måste jag ju faktiskt ha när jag jobbar i en sportaffär.

Jag va tvungen att "storhandla" på Kicks idag på lunchen. O då menar jag verkligen storhandla. I stort sett allt mitt smink va slut o jag har dragit jätte länge på att köpa nytt för det kostar mig skjortan, men vill man va fin får man lida pin. Eller egentligen är det ju plånboken som får lida =/ o eftersom solen vägrar visa sig så får jag väl satsa på en fejkbränna till midsommarhelgen, bruna ben till min nya klänning känns ju som ett måste. Hoppas, hoppas verkligen att den blir bra, o hoppas ni har en trevlig fredagkväll allihopa, Puss ♥




Dress

Fick ett ryck igår och beställde hem en klänning till Midsommar. Jag har egentligen kikat in en annan klänning som aldrig finns i min storlek så det fick bli den här istället. Jag är lite osäker på storleken men jag hoppas verkligen den passar för jag hinner nog inte byta storlek om det skulle bli fel? Håller tummarna för att den blir bra!


So true


Jag är sämst!

Sitter på soffan o känner mig sjukt trött, lite lätt ont i huvudet o lite snorig. Jag hade ju ställt klockan på 07.00 för en powerwalk eller jogg men lat som jag är så ställde jag fram klockan till 09.00. Inte okej. Har verkligen tappat självdiciplinen den senaste tiden. Det måste bli ändring på det. Nu ska jag hoppa in i duschen o sen fixa lite god frukost. Jag börjar jobba 12 så jag kan ta det lite lugnt nu på morgonen, skönt de =) 
 

Läggdax

Nu har jag precis gosat ner mig i sängen. Tompa o jag hade filmmys på soffan o kollade på The Stig Helmer Story. Tompa har velat se den länge men jag har ratat den enda sen jag såg trailern. O jag hade helt klart rätt, den sög!! Tompa somnade på soffan efter halva filmen så det fanns ingen som helst anledning för mig att kolla klart. Har ni inte sett den så se den inte heller, haha! Nu ska jag sova, ställer kl på 07.00 för en morgon promenad eller jogg, vi får se :-) Natti <3


Examen

Jag har precis kommit hem efter en heldag av examensfirande. Edwin slutade nian o jag agerade fotograf. Det blev en morgon i gympasalen, sen såg vi på när dom åkte traktor runt i stora Pålsboda o sen blev det mat, fika & glass. Känner mig inte så jätte motiverad på att dra iväg o träna nu, maten står mig upp i halsen. Men mamma kommer om ca 45 min så jag får väl vila maten tills dess. Sen är det ett cirkelpass som gäller.


Mot jobbet

     

Tisdag morgon

Efter en underbar kalldusch kan jag nu äntligen andas ut. Det blev en löparrunda så här på morgonkvisten. Dock ingen bra sådan. Träningsvärk efter gårdagens zumba och sen lite ryggont =/ Men jag kände att jag va tvungen att prova pulsklockan. Fick ju däremot inte reda på hur långt jag sprungit eftersom jag inte har nån gps på klockan och jag glömde sätta på löparappen i telefonen. Men jag gissar nånstans mellan 4-5km. Inte alls nöjd men det är väl bättre än inget. Är inte helt överens med klockan än men det kommer väl? Nu ska jag käka lite frukost o sen fortsätta med garderoben, det är ju ett evighetsprojekt. ♥



Bra kväll =)

Jag har precis kommit hem från kvällens Zumbapass. Det va extra kul idag eftersom jag inte kört på två veckor. Förra veckan blev det ju vårruset istället. Kvällens pass bjöd på mycket folk, svett och en kämpande Bertil, haha. Super kul.

Fick se att jag va med på Kumlanytt =) Jag försökte få in videon i bloggen men det går visst inte så gå in på länken så får ni se när jag körde Zumba i kumla förra veckan.

http://www.kumlanytt.se/nyheter.php?subaction=showfull&id=1338912350&archive=&start_from=&ucat=1,10






La La Love

Dagens zumbapass är klart och förberett. Jag har gjort en ny uppvärmningslåt. Kommer bli kanon bra. Känner ni för att svettas lite så tycker jag ni ska dyka upp på mitt zumbapass ikväll 19.00 på Gym & Cardio i Kumla=) Nu ska jag duscha av mig lite, fixa käk o sen se om jag vågar mig på den hemska garderoben jag så länge haft mardörmmar om =/ Ha det bra så länge ♥

image description

Regn...

Måndag morgon och jag mår ungefär som vädret (hur man nu ska tolka det?) Jag är trött o har inte speciellt mycket energi till nåt? Skulle nog kunna sova bort hela dan. Men det har jag inte riktigt tid med. Jag ska dra till pappa o städa lite o sen ska jag putsa på en ny zumbadans till kvällen, om inte två? Hur som helst så har jag att göra idag så det är väl bara att sätta igång. Det är ju tyvärr ingen annan som kommer göra det åt mig?

Bild från gårdagens eld, vi hade lite mys på altanen =)

image description


Lördagsmys

Träningstidning och smågodis, bra kombo, Haha. Va så sjukt sugen på smågodis så jag va tvungen att åka till Ica o handla. Men det är inte sötvaruhuset här inte, stenhårda godisar så jag får hoppas att alla tänder sitter kvar efter kvällen. Är helt slut efter en heldags jobb så nu tänkte jag bunkra mig på soffan, sätta på "Vänner" boxen och få mig några bra skratt, kan aldrig gå fel. Hoppas ni har en trevlig kväll ♥ 

 image description


Fy fan va vi är bra...

Nu har jag precis kommit hem från en heldag med studentfirande. Vilka minnen som kommer tillbaka, helt underbart. Nu har jag faktiskt blandat en dipp och köpt chips så det blir lite fredagsmys framför tvn. Ni kan ju njuta av mina bilder så länge ♥



   
   


Studentmorgon...

Snart dax att dra mot Risbergska och Sannas student. Önskar jag själv tog studenten men jag har gjort mitt roliga. Vill iallafall säga grattis till alla studenter!! Lockigt hår och röda läppar fick det bli idag, tills jag ångrade mitt röda läppstift =/ Det är inte lätt att tvätta bort kan jag säga, haha! Men nu är jag snart klar, ska fixa kameran bara sen kan mamma komma.
Ha en bra dag så länge hörrni ♥


Torsdag...

Tompa bjöd på Max efter jobbet så vi har precis kommit hem. Imorrn är jag ledig men det är Sannas student så det kommer bli fullt upp. Kan knappt inte fatta att det är 5 år sen jag själv tog studenten? Shit va tiden går fort. Det va iallafall den roligaste dagen i mitt liv o jag skulle gärna göra om det! Nu lite soffmys ♥


Strömpis

Gårdagen va riktigt trevlig. Vi jobbade bara till 18 eftersom det va nationaldagen. Kl 19 träffades Jag, Ullis, Therese, Martin, Jennie och Anders på Pitchers för att käka en god burgare. Därefter hamnade vi på Satins uteservering o sist på Strömpis och Björn Rosenström. Det va vi och örebros alla studenter, kände mig riktigt gammal där ett tag måste jag säga, haha!











Myskamrat

Jag får snart sätta på mig syrgasmask för jag har nån liten kille som ligger o smygfiser precis brevid mig. Haha!! O han ska vara med precis överallt, nu ligger han typ på datorn i mitt knä, vilken knäppis. Men han han e bara för go =) Nu ska vi mysa ner oss på soffan o kolla Project Runway. Det blir nog en tidigt kväll idag för imorrn är det jobb och sen Björn Rosenström som gäller. Wohoo, Godnatt ♥

image description


Zumbamorgon

Jag har haft en kanon bra start denna morgon. Jag hade nämligen ett Zumbapass på Kumla IP för ca 30-40 st (om inte mer?) gymnasieelever och lärare. Vi hann köra 45 min sen började det spöregna, men va gör det. Det va roligt iallafall och det är de som är huvudsaken. Nu har jag turboduschat o sminkat mig för att hinna till jobbet i tid. Se yaa!!!


Vårruset 2012

Nu ligger jag på soffan och pustar ut efter kvällens vårrus med Intersport brudarna. Det va riktigt kul måste jag säga, jag har aldrig sprungit det förut men jag kommer definitivt springa det igen =) Det blev inget snabbt tempo utan jag joggade/gick med Therese & Petra. Ullis och Anna satsade stenhårt på och bra tid medans Jennie och Helene gick så jag valde nånstans mittemellan. Kändes lite lagom. Men nästa år ska jag ta täten ihop med Anna & Ullis, haha!! Nu ska jag sova för imorrn ska jag ha ett zumbapass kl 09.00 om det inte regnar så vi får hålla tummarna. Men nu säger jag godnatt hörrni ♥

image description

 image description 
image description image description image description


God morgon

Måndag morgon och en ny vecka. Jag är ledig men ska iväg o träffa Jennie lite senare och ikväll är det Vårruset som gäller med intersport brudarna. Jag håller tummarna för att vi slipper regn, vore himla tråkigt om det regnade. Men jag tror på en bra dag. Har lite småsaker att fixa först bara. Ha en trevlig dag så länge ♥


Instagram




John Q

Försöker ignorera att min garderob är i stort behov av en rejäl storstädning o sätter på en top 10 film med Denzel Washington. Bra morgon ♥


Söndag morgon

Våran termometer visar 12 grader inumhus. Den går visserligen fel men det är sjukt kallt hos oss. Sitter i min onepiece och ett par tjocka strumpor för att hålla värmen. Frukost på soffan framför Gossip Girl, bra start på dagen som alltid. Förutom kalas under eftermiddagen så tänkte jag ha en riktigt slödag, inte göra ett skit. Zumban på söndagar har ju sommaruppehåll så nu kan jag känna mig riktigt ledig på helgerna. Ganska skönt faktiskt.


Lördagsmys

Jag har haft en kanon kväll tillsammans med Arazu, Kim, Ed och Tompa. Vi käkade grillat, drack vin, öppnade paket och spelade Cluedo. Kanon kul spel förresten, det står i vår bokhylla men spelas alldeles för sällan. Tack för ikväll hörrni, Love you all ♥

image description

image description


Top Model Pålsboda

Tanken va att vi skulle dra till Kim & Ed för lite grillning ikväll men nu kommer dom hit istället så jag har intagit soffläge o väntar för fullt, har redan börjat nalla ur godispåsen =) Tog på mig mina nya skor och lekte lite fotomodell förut, dom är ju bara för snygga!! Ha en trevlig lördag hörrni ♥

image description


Fredagsmys

Efter nästan exakt 12 timmar har jag precis kört hem Arazu till Hallsberg. Vi har pysslat med lite hemligheter, käkat tacos, godis och kollat på nyaste Mission Impossible filmen. Helt okej fredag. Ögonlocken börjar kännas ganska tunga så jag tror jag tar en dejt med sängen snart. Vi hörs imorrn, Godnatt ♥

image description

image description


Städhjälp nån?


RSS 2.0