Pulkaåkning!

Igår blev det pulkaåkning i Ånnaboda igen. Jag, Tompa, Edwin o Rasse drog iväg. Trots att det va ca -20 grader så va vi nog där i ungefär tre timmar. Robban och Carro kom upp en sväng med Elton och Vincent också. På vägen hem hyrde vi film och köpte med pizza o godis. Efter filmen blev det Robinsson finalen och efter det körde vi hem grabbarna.  



             

                     


Fredag/lördag

Igår va det kalas hos Linda! Först va vi till Marieberg för att fixa present och lite mat och sen på kvällen va det kalas. Det blev tårta och kakor. Vi gick hem ganska tidigt, jag kollade på let´s dance och sen den nya humorserien på tv 4, "Solsidan" ganska rolig. Fortsatte kolla på "Rock Star" som va på 5:an men jag somnade på soffan så efter en stund va det bara att gå o lägga sig i sängen!

Nu har jag precis gått upp, Rasmus kommer hit vilken sekund som helst. Edwin ska till Marieberg och klippa sig och sen ska vi dra iväg allihopa och åka pulka. Jag såg att det va ganska kallt ute men det får gå ändå, man brukar bli varm av att gå upp för backen hela tiden =)


Dikeskörning.

Om det är nån som har missat det så körde jag i diket igår när jag va på väg hem från jobbet. Jag blev omkörd av en vit minibuss o då yrde det upp massa snö så jag såg inte ett skit. Min första reaktion blev att bromsa o jag bromsade väl lite för snabbt/hårt så bilen fick sladd, gick fram o tillbaka på vägen och till sist tog bilen ett varv runt och hamnade i diket på andra sidan vägen! Det blev inge allvarligt, jag fastnade i snövallen med halva bilen i diket och halva bilen på vägen. Ringde hem till mamma o dom för att få hjälp men då kom Jarmo Eklund och stannade för att hjälpa. Han hade ju en stor pick up och spännband bak i bilen så han försökta dra upp mig. Tyvärr gick det inte så bra så han ringde till nån kille här i Pålsboda som har en liten bärgarbil, så han kom efter ca 30 min och drog upp mig. Typiskt min otur!


Vi i femman!

Åkte till mamma direkt efter jobbet för att lyssna på Radio Örebro. Hjortkvarns skola var med i "Vi i femman" och Rasse skulle prata så det kunde man ju inte missa. Jag, Koffe, Edwin, mamma och pappa satt nere i källarn bänkade framör radion i en hel timma, det ni! haha! Synd bara att dom inte vann, dom tävlade mot sveaskolan som vann med två poäng, det va synd men dom kämpade jätte bra. Jag kunde inte ens alla frågor själv, haha!

Nu ska jag försöka få lite saker gjort hade jag tänkt mig. Jag skrev ner en lista förra veckan med saker som skulle göras men än så länge så är inte en ända grej struken, hehe, så det är nog dax att ta tag i det nu!


Det va bättre förr?



Asså ibland är det helt sjukt hur mycket jag saknar skolan. Jag sitter och kollar igenom albumet jag fick av Kim och Arazu när jag fyllde och blir helt tårögd över hur kul vi hade och att vi aldrig kommer uppleva samma sak igen. Skolan för mig va fan den absolut bästa tiden, men det hade man ingen aning om då. Allt va så lätt, man träffade kompisar dagligen och man gled bara runt på ett bananskal o hade super kul. Nu helt plötsligt ska allt bli så jävla seriöst, man ska bli vuxen o ta reda på vad man vill göra med sitt liv? Folk flyttar, gifter sig, skaffar barn o fan vet allt. Ibland kan jag få panik över att jag inte har nån som helst aning om vad jag vill göra? Vad vill jag jobba med resten av mitt liv? Jag har inte den blekaste aning, jag har varit inne på massa olika saker men inget som har varit sådär självklart? Fan va jobbigt allt ska vara!

Ne nu ska jag gå o lägga mig och tycka synd om mig själv en stund. 


HM



Om jag va milljonär, eller bara hade massa pengar till övers så skulle jag beställa hem dessa skönheter från HM till ett belopp av 1 669:50, inte illa pinkat för alltihopa! Det som lockar mest är jeansen och den gråa cardiganen. Vet inte om min plånbok har råd med det just nu? vi får se. (klänningen är ju ur söt)

Jag hade tänkt att sy på tävlingskläderna idag när jag kom hem efter jobbet men jag hade ingen lust alls så det får vänta tills imorgon, eller nån annan dag när jag känner för det. Ikväll blir det nog bara slöa framför tvn som gäller, tänkte få med mig tompa på lite wii spelande först.


Söndag!

Gick upp ca 10.00 imorse och drog iväg till pappas jobb och städade. Tompa följde med och tränade under tiden. Sen fortsatte vi städandet hemma så nu är det damsuget o fint. Nu har vi precis kommit hem från Marieberg, vi va på Guldfynd och hämtade ut min ring och sen köpte vi lite mat på Coop. Nu ska vi snart åka till Hjortkvarn till mamma och dom. Vi tänkte se Johan Falk där.


Ringen med mitt namn inristat


Pulkaåkning!


Jag i min snygga mössa!

Vincent

Tompa och Edwin

Alex o Tompa


Lördag!

Har precis kollat klart på filmen "JFK" som handlar om Kennedy mordet. Väldigt intressant men komplicerad. Massa namn och datum att hålla redan på men i helhet så va filmen jätte bra. Dom lägger ju fram en teori om att den som dömdes för kennedy mordet inte kunde vara det skyldiga utan CIA, FBI m.m. ska ha någonting att göra med det hela. Men självklart kan dom inte bevisa någonting eftersom alla är inblandade på ett eller annat vis. Sjukt egentligen. Jag gillar filmer som är baserade på verkliga händelser.

Nu ska jag ta nåt att käka och sen kl 17.00 när Daniella slutar jobba så ska vi dra iväg ett gäng till ånnaboda och åka pulka.


Fredag!

Det va en seg morgon imorse. Jag gick upp vid 11, gjorde mig två smörgåsar och satte mig framför tvn och kollade på "Number 23" med Jim Carrey. Jag har sett den förut men den är fan bra. Och på tal om det så räknade jag glasen i våra bokhyllor förut och va tror ni det blev? jo, 23, haha!

Sen drog Tompa med Alex till marieberg så då passade jag på att ringa runt till alla butiker som jag va och lämnade mitt cv på för ca två veckor sen. Det val väl ungefär samma svar som jag fick då, jag hade inte väntat mig så mycket annat men det är ju alltid bra att visa sitt intresse flera gången. Det finns väl ett fåtal som behöver extra/sommarextra så förhoppningsvis kanske det kan bli nåt?

Nu är Tompa och Alex på väg hem, dom hade handlat på Ica Maxi så vi ska käka kyckling, ris och currysås =) Sen blir det träning och vi får väl se vad som händer till kvällen!


Yes Yes Yes


Sandra


En vanlig dag på jobbet!



Kom precis hem från jobbet! Idag har det blivit datajobb hela dagen, lite små jobbigt för jag blir as trött i både huvudet och ögonen! Men jag skulle nog behöva göra en synundersökning för synen kanske inte är den bästa? jag har märkt att jag kisar jätte mycket när jag sitter vid datorn o läser m.m. aja vi får se hur det blir med det!

Jag ska dra iväg på dans om ca en timme, jag längtar för dansen verkar bli jätte rolig iår, det va iallafall förra gången, hehe! Igår började jag sy lite på två tävlingstoppar som Linette och jag tänkte ha till Vallentuna. Det känns lite roligare än bara likadada t-shirtar. Vi vill ju sy upp häftigare kläder senare så gör jag inget avancerat (det kan jag inte heller) utan bara det blir någonting nytt! Det är inte alls klart än man jag ska ta med dom ikväll och visa Linette så får vi se vad hon säger!


Träning!

Kom hem från jobbet, käkade och sen hämtade jag Linette vid kiosken. Hon kom hit med bussen för att vi skulle fixa till våran pardans, och det gjorde vi. Vi tränade på pappas jobb i ca 1 1/2 timma och sen va det klart! Nu är det bara träna, träna, träna som gäller inför tävlingen i Vallentuna 13 feb! Längtar! Sen skjutsade jag och Tompa hem Linette till stan och passade på att hyra 5 nya filmen från Maxim. Men jag orkar nog inte se nån film nu utan det blir nog sängen tidigt ikväll, natti ♥


Gina Tricot!


Nerikes!

Det verkar inte som att vi byter till knut den här terminen. Dom tjejerna vi ska starta grupp med ska vara kvar på Nerikes och där fanns det tydligen två tjejer till som gärna ville vara med och det verkar ju kanon. Vi ska träffas allihopa på fredag och diskutera lite. Jag ville nog egentligen aldrig byta dit utan det känns bra att vara kvar på Nerikes! Så då blir det ingen dans idag vilket känns ganska skönt, då kan jag bara slappa och ta det lugnt. Jag håller på med tvätten nu så förhoppningsvis blir jag klar med den idag! Vi missade ju Robinsson i lördags så jag tänkte kolla på det, sen ikväll är det ju Johan Falk, as bra =)


Snabba Cash!

Kom precis hem från bion nu och filmen va som jag trodde, as bra verkligen! Svensk film har fan taggat till sig nu på sistone måste jag säga. Och jag gillar Joel Kinnaman, as bra skådis!


Tradera!

Vann nyss ett bud på tradera på den här fina klockan för 21kr + frakt så sammanlagt 51 kr, helt okej pris! Så den kommer väl i veckan får jag hoppas =)


Lördag!

Igår va vi inne till Marieberg och handlade födelsedagspresent till Ewa. Jag handlade även med mig ett par tights som tyvärr va för små så jag måste byta dom. Senare på kvällen gick vi på kalas, vi kom dit vid 18.00 och gick hem strax efter 00.00 så det blev ett långt kalas. Det blev massa smörgåstårta och sen kladdkaka till efterätt.

Nu har jag precis käkat frukost och tänkte börja tvätta men tvättstugan va upptagen så det får bli imorgon istället. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av One Tree Hill och sen diska tänkte jag. ikväll är det bio med Tompa, mamma o pappa som gäller. Vi ska se Snabba Cash o jag har verkligen höga förväntningar på filmen, hoppas den är as bra! Efter bion kanske Danne & Ewa skulle kika förbi och spela lite Cluedo =)


Satin!

Mamma hade hittat en bild på örebroguiden på mig, Kim o Arazu från i lördags när vi va på Satin! Det va en jätte rolig kväll med brudarna. Love you <3


What a fuck?

Jag blir inte klok på det här! Jag har precis kommit hem från dansen och det är massa prat om vi ska byta dansskola eller inte? Egentligen vill jag inte det men Nerikes har nästan inga utbildade danslärare kvar på sin skola utan dom har flyttat över till Knut istället. Jag har ju tävlat för Nerikes i alla år och det känns lite som att man sviker dom men samtidigt kan men inte bara gå där för att vara snäll? Vi vill ju utveckla oss och bli bättre och på Knut finns det massa tävlingscoaching som låter as lockande? Vi ska väl gå på söndag och testa får vi se. Plus att ifall vi börjar på Knut så kommer vi antagligen starta grupp också och det vore ju jätte kul! Svårt beslut?

Lyssnar på Bruce Springsteen - River (As bra)




Jag längtar redan till första tävlingen =)


Back to reallity!

Jaha då va min ledighet över och det är tillbaka till verkligheten som gäller. Dansen drar igång på onsdag vilket ska bli as kul. Jag har varit så (ursäkta språket) jävla lat under jul så nu är det träning som gäller. Boxercisen börjar väl snart också hoppas jag.

Saknar formationen lite måste jag säga, det va kul!


The Baseballs - Umbrella


Utgång!

Igår va fan den roligaste kvällen på länge. Förts va vi hos Kim en stund, sen på Ibbes födelsedagsparty och sen på Satin. Satin va helt klart det roligaste på hela kvällen, shit va vi dansade! Love You Girls ♥




Lördag!

Jag va jätte duktig igår och fick massa saker gjort. Jag städade bort allt som hade med julen att göra, sen diskade jag lite och damsög hela lägenheten. Sen lagade jag mat och senare blev det film som vi hyrt i macken! Det känns skönt att det mesta är gjort nu, det är bara tvätten kvar men den tänkte jag ta imorgon!

Nu ska jag iväg och städa på pappas jobb, och sen blir det att göra mig ordning och dra till Kim. Det blir lite tjejkväll där och sen utgång, det va länge sen så det ska bli kul!


Fredag!

Vaknade för en timme sen ungefär o nu har jag precis käkat frukost o fundarar på vad jag ska göra idag? Tompa är sjuk så han kommer väl bara slöa resten av dagen men jag funderar på att plocka bort julen? Granen barrar jätte mycket så det skulle vara skönt att få bort den. Vi får väl se? Jag skulle vilja duscha nu men vi har ju fortfarande bara skoll hett varm vatten men jag kanske får tvinga mig in i det iallafall? Hoppas dom fixar det snart annars blir jag galen. Jag hoppas också att mina spel kommer idag!



Bra Sandra!

Efter många om och men så kom jag iallafall iväg till Marieberg. Jag lånade mammas bil under tiden hon jobbar, så jag måste hämta henne sen ikväll. Jag va iallafall super duktig idag, jag lämnade mitt CV till hela 26 butiker. Butikschefen fanns inte på plats i alla butiker men där dom fanns så  presenterade jag mig och förhoppningsvis gjorde ett bra intryck. Vi får väl se. Jag tänkte ringa upp alla butiker igen efter nån vecka och prata lite mer!

Nu är jag hemma iallafall men har lite ont i huvudet (som vanligt) jag måste fan ringa om det där snart, jag har ont i huvudet varje dag, jag skojar inte! aja nu blir det lite backpacker spelande och sen mys på soffan, Raja skulle komma om en stund!


Skit bil!

Fan va arg jag blir!!!!!! Jag ska åka till Marieberg men min bil startar inte? Fuck!


Kallt!

Igår skulle jag ju duscha och göra mig iordning inför Koffes kalas men det visade sig att vi inte hade nåt kallvatten utan bara skoll hett varm vatten o jag pallar inte att duscha så varmt! Det gick inte heller att spola eftersom det också går på kallvatten antar jag? Jag vet inte om kallvattnet i huset har frusit eller nåt men vi får spola med hink som på gamla goda tiden, hehe! Plus att just nu har vi 13 grader i lägenheten, vi fryser ihjäl snart!

Hur som helst så drog vi till mamma och dom tidigt igår så jag duschade o fixade mig där. Sen kom släkten o det blev både fika och tårta. Vi åkte hem vid åtta nån gång. När vi kom hem hade jag världens överskottsenergi o va tvungen att göra nåt så jag började rensa bland lite papper o sätta in i pärm, rensade nattduksbordet på massa gamla tidninger och sen började jag städa och torka ur alla köksskåp så nu är det rent och fint =)


Grattis Koffe 19 år, bara ett år kvar till systemet!


Backpacker!

Nu har jag suttit i mer än två timmar och spelat Backpacker 3, haha! Dax att hoppa in i dushen och sen iväg på kalas. Koffe fyller 19 idag, Grattis!


Spel

Nu har jag nog gjort någonting som jag aldrig gjort förut? Beställt spel. Jag har letat efter nya frågor till mitt TP spel hur länge som helst o nu hittade jag det till ett bra pris, sen köpte jag Cluedo, jag som blev helt fast i på nyår när Danne & Ewa va här och sen det gamla hederliga Skip bo som jag spelat med Daniella miljoner gånger och alltid velat ha själv. Så känner ni för att spela spel nån gån så kom till mig vettja =)


HM Summer?

Igår följde jag med Tompa o pappa till Korallfisken i Norrköping. Dom köpte lite nya fiskar och koraller till sina akvarium och jag hade inte nåt bättre för mig. Sen på kvällen kollade jag och Tompa på Olycksfågeln på svt play, vi missade det när dom gick på tv, hyfsat bra. Sen blev det robinsson på tv4 play för det missade vi också i lördags! Det är så bra att man kan kolla på program på nätet om man missat när det gått på tv, plus att man slipper all reklam!

Jag fick ju HM:s sommarkatalog för nån vecka sen och det känns lite fel att kolla på sommarkläder nu när det är 100 minusgrader ute men dom hade faktiskt ganska mycket fint. Men som sagt det känns lite tidigt att beställa redan nu så det får nog vänta!


God middag?

Igår blev det bio med Edwin o Rasse! Vi kollade på Göta Kanal 3. Den va väl sådär, helt okej!

För varje dag som går nu när jag är ledig så vaknar jag bara senare o senare. Jag får nog börja ställa klockan så jag kommer upp i tid. Nu har halva dagen redan gått o jag har inga planer alls! Det blir väl en slödag till skulle jag tro! Samtidigt som jag vill få mycket gjort så är det så skönt att bara få ta det lugnt och inte ha några måsten. Att bara få vara ledig när jag väl är ledig. Jag har ju bara den här veckan kvar sen går allt tillbaka till det vanliga, jobb, dans m.m.


Förkyld = Film!

Nu har jag varit dunderförkyld o ca 3 dagar och inte orkar göra speciellt mycket alls men idag känns det äntligen som att jag är på bättringsvägen! Igår gjorde jag inte mycket annat än att kolla på massa film! Först blev det "New Moon" jag såg den på bio men den tåls att ses igen, efter det blev det "While she was out" ganska skum film, sen ville Robban o Carro bjuda på mat så vi drog dit, käkade och kollade på yttligare en film "I Love You, Man" en jätte rolig komedi. Vi åkte därifrån ganska tidigt så jag la mig på soffan när vi kom hem och började kolla på "Public Enemies" jag har sett den också men den är as bra. Jag orkade inte kolla klart igår för den va lång så jag tänkte väl se klart den nu. Jag sa ju det, bara massa film!

Jo!, Igår köpte jag en cd skiva, det har jag nog inte gjort på flera år! haha


Gott Nytt År!

Gott nytt år allihopa! Gårdagen va riktigt kul. Först kom mamma förbi och ville att jag skulle fixa hennes hår och lite sminkning! Så jag lockade håret och la en turkos ögonskugga på henne. Hon blev super fin!
 
Senare kom Danne och Ewa förbi och käkade tacos. Dom hade med sig massa sällskapspel så vi spelade först "Rita o gissa" där det blev mycket skratt, haha. Sen spelade vi "Cluedo" där man skulle gissa mördaren o det va as roligt. Det va klurigt i början innan man visste hur man skulle tänka för det va ganska svårt men skit kul! Sen drog dom hem för att fira tolvslaget i Hulta så jag, Tompa o Raja tog en promenad och kollade på alla fyrverkerier! När vi kom hem va vi frusna o trötta så då blev det sängen! Det va en lugn men jätte rolig kväll. Vi hann inte spela klart alla spel så jag hoppas Ewa o Danne kommer ikväll också. haha sällskapsspel är verkligen underskattat, det är ju hur kul som helst!

Gott Nytt År allihopa!


RSS 2.0