Helgen!

Fredagen började med att jag städade på pappas jobb! Sen drog jag och pappa in på bio o kollade på Arn 2 o den va väl helt okej, mycket bättre än 1:an iallafall! Vi kollade ju på 1:an också på bio så då måste man ju fortsätta se dom på bio! Men jag måste säga att dom är väldigt bra gjorda för att vara svensk film!

kl 08.00 ringde klockan på lördag morgonen, jag skulle träffa Linette på stan och jag tänkte ta en sväng förbi marieberg innan! Så jag stod redo utanför skopunkten redan när dom öppnade, haha! Helt själv inne i butiken provade jag i stort sett alla par stövlar dom hade, okej inte alla men väldigt många! Men jag kunde inte riktigt bestämma mig där så jag åkte till marieberg och kollade på Din Sko och Wedins istället men där hittade jag absolut ingenting! Pratade sen med Linett och hon kunde inte ses på stan så då fortsatte jag gå på marieberg och shoppade massa annat kul, b.la en jacka som jag va jätte osäker först, så jag gick till Kim som jobbade på siba och visade upp mig i jackan och hon godkände den =)  Tompa tyckte dessutom att den va jätte snygg när jag kom hem så nu är jag jätte nöjd med den! Handlade också lite på Gina, en marinblå tjocktröja, en lila topp och ett par örhängen. Sen sist men inte minst ett par svarta byxor på Only!

Hem o gjorde mig iordning inför party hos Arazu, hon hade besök utav några vänner från Linköping så vi festade lite hos henne sen blev det MM baren och till sist Klaras, väldigt rolig kväll!

Söndagen va seeg...va med mamma på Willys och handlade mat, så nu har vi käk i några veckor iallafall! Sen drog jag med henne in på skopunkten för att vara lite smakråd åt mig eftersom jag inte köpte några skor dagen innan. Hon köpte ett par och jag fick med mig två par, eftersom man får 3 och betalar för 2 =)

Sen hem o lagade lita mat o så vidare till dansen! Linette hade hämtat ut våra nya dans dressar, as sköna o mysiga, bara lite irriterad över att vi inte fick rätt storlek, S va tydligen slut när vi skulle hämta våra så vi fick ta M istället, lite stor men det funkar! Sen hade Linette köpt present till mig, en as snygg liten väska och ett armband, tack gumman =)

Det va väl allt för den här helgen....

        
 
        




Ready...

Väntar på att Kim ska komma och hämta mig, hon hade tydligen kört fel på motorvägen så det kan nog dröja ett tag, haha!...aja vi ska iallafall till Arazu o partaja lite! sen blir det väl klaras eller nåt skulle jag gissa på!

Va på Marieberg idag o handlade massa kul, bla en ny jacka som jag är lite osäker på, jag känner min som en stor ballong i den men samtidigt är den så jävla snygg...aja jag lägger upp lite bilder imorn så får ni se!


Shopping...

Nu ska jag snart åka in till marieberg och stan för lite shopping! känns som om det va evigheter sen jag handlade någonting nytt! Jag fick ju lite pengar när jag fyllde så jag ska försöka hitta en jacka och ett par nya stövlar och kanske en locktång! Skulle behöva ha lite nya byxor också men vi får se vad jag hittar! Ska åka in själv faktiskt haha, kanske träffar Linette på stan vad ett för lite lunch, vore trevligt! Ne nu ska jag borsta gaddarna sen drar jag...bye!

Ny design...

Håller på att göra om bloggen lite...går väl inte så jätte bra men....det tar tid =/

Dammsugare...

Fick hem min nya dammsugare idag....super snygg, haha =)


Kalas igen...

Idag (onsdag) var det dax för kalas igen, Tompas familj kom för att gratta mig! Jag fick massa roligt utav dom också: en parfym, ett smyckasträd, presentkort på Gina tricot och tre st glas från finrummet som jag samlar på men råkade bli fel färg så tomas mamma skulle byta dom åt mig! Tack =)

    

ps.(har mina nya örhängen på mig som jag fick av min bror i present)

Sex and the city...

Bättre sent än aldrig...Va sjuk igår så jag va hemma från jobbet o min dag bestod i stort sett bara av film tittande, kollade på fyra filmer, bla Sex and the city. Jag brukar inte vara så mycket för tjejfilmer och jag har inte heller sett serien på tv men jag tyckte filmen var as bra =) Så nu är det väl bara att få tag i alla säsonger och börja titta....haha!



Sandra 20 =)

Ja må hon leva, jag må hon leva, jag må hon leva ut i hundrade år...(hon är i det här fallet jag) Då har man fyllt 20, o vad händer då?...systemet är väl den ända skillnaden? känns som att man inte kan fylla så mycket mer roligt...nu får man ju i princip göra allt! Men min födelsedag har iallafall varit kanon, jag har fått massa bra saker. Jag är ju en sån person som hur gammal jag än blir så kommer jag nog alltid kunna hitta på en lång önskelista! Haha =) Jag fick massa saker till sovrummet, som jag håller på att styla om lite men det börjar ju faktiskt bli färdigt nu! utöver alla saker så fick jag även en hel del pengar som jag ska handla massa skoj för!



Detta är vad jag har fått:

• Symaskin + sytillbehör
• Nattduksbordslampor
• Vattenkokare
• Äggkokare
• Ett budda huvud
• 2 stora ljustakar
• 2 kuddar
• Sminkurs på Make Up Store
• Topp från Gina
• 2 par örhängen
• 2 ljuslyktor
• Pengar

Tusen tack till min kära familj o släkt =) Ni är bäst ♥


Edwin 12 år =)

Idag har jag varit på kalas, min kusin fyllde år! så jag har ätit mig tjock på massa mat, glass och jordgubbar! Men gott va det =) Sen har jag mest små städat lite i lägenheten eftersom vi ska ha kalas imorn! o nu har tompa åkt iväg med Nille till Norrköping så jag tänkta nog lägga min framför tvn o kolla på lite segemyhr avsnitt! 



Måste bli bättre på att uppdatera bloggen....Sandra ♥

Cypern...

Här kommer lite bilder från Cypern...Arazu har ju dom bästa bilderna o jag har inte fått som än men här kommer lite från min kamera iallafall!

















Home sweet home

Jaha då va man hemma igen, cypern var kanon och vädret kunde inte ha varit bättre! runt 35 grader varje dag och 27 grader i havet, inga fel alls =) bilder kommer väl snart, när jag orkar lägga in dom på datorn och när jag får arazus bilder, för hon har typ tagit dom flesta med hennes kamera!

Det är alltid skönt att komma hem iallafall, men shit va kallt det har blivit, känns som rena vintern, haha! aja hur som helst så spenderade jag hela lördagen ihop med tompa! vi åkte till kolmården och gick på tropicariumet och kikade på fiskar, sen så åkte vi in till Norrköping och gick på resturang ♥ Love You ♥


Cypern here i come =)

Nu bär det snart av mot stockholm! Kim och jag åker buss från örebro kl 08.00 o möter upp Arazu som redan är där, sen blir det väl lite käk någonstans innan vi tar bussen eller tåget till Arlanda! Hoppas allt går smidigt och bra bara, man vet ju aldrig med oss...haha! det ska iallafall bli as skönt att komma bort till värmen =)

Måste borsta tänderna och kolla resväskan en sista gång innan pappa kommer....bye!

Älskar dig Tompa ♥

Stressad!

Jag känner mig as stressd just nu, ska snart åka till jobbet o det brukar vara ganska slappt o lunt som vanligt, jag jobbar till tre, sen ska jag hem o slänga i en tvätt, o sen åka iväg och städa på pappas jobb! så jag kanske är hemma runt sex skulle jag tro! Hoppa i duschen o sen packa hela kvällen...har ju börjat packa kläder o så men jag kan hålla på hur länge som helst fram o tebax med vad jag ska ha med mig? Måste till affären en snabbis också och handla lite matsäck o frukt tills imorrn, för då bär det av mot stockholm, arlanda, cypern =) Längtar som fan!

Sen till kvällen blir det massa mys med min älskling ♥ vi ska ju vara ifrån varandra en hel vecka =/

Thats my day...stressigt...ahh....

Godmorgon....

Nu är glass säsongen slut för i år, det känns trist men samtidigt ganska skönt! Nu kommer jag ju jobba på kontoret o så istället! det blir lite tidigare mornar men det ska jag väl klara av!

Har äntligen börjat packa nu iallafall, va med mamma o Annso till stan i lördags o handlade massa småkrafs som jag ska ha med mig! så jag har väl i princip packat klart alla kläder iallafall, är bara lite smått o gott kvar som ska ner i resväskan! men asså shit det är ju snart....fredag, det är bara några dagar kvar =) o jag har ganska mycket planer innan fredag så det kommer nog gå ganska fort! jag längtar verkligen efter att få komma bort till värmen!!

RSS 2.0