Ja jag erkänner...

Knäppare person får man ju leta efter. Börjar min morgonen med att ligga kvar alldeles för länge i sängen. Stressar med smink, hår och frukost för att hinna till tandläkaren i tid. Sitter i bilen, brillorna på, och sjunger min fina stämma, som vanligt. Kommer plötsligt på att jag har ju faktiskt glömt att borsta tänderna. Sandra, hur tänkte du nu? Du ska till tandläkaren och glömmer borsta tänderna, haha! Stannar till på konsum, småspringer in och köper en tandborste, tandkräm och är lika snabbt ut igen. Startar  bilen, in med lite tandkräm i käften, börjar åka, plockar upp tandborsten och borstar så gott det går. Stressad kommer jag in och fram till reseptionen. Kollar på klockan och ser att jag faktiskt har 5 min tillgodo. Går in på toan i lung och ro och borstar tänderna yttligare en gång innan jag sen får vänta ca 5 min till innan det är min tur.
 
Men det slutar inte där hörrni. På väg hem har jag lovat att stanna vid cykelringen och köpa cykel till Arazu. Ni vet väl alla att jag har världens minsta bil och att en cykel kanske inte helt naturligt går in i min bil? Men då ska jag tala om för er att det går alldeles utmärkt =) Jag går in i butiken och pratar med killen som jobbar där. Jag nämner att jag har en pytte till bil men han säger snällt: "Inga problem, vi löser det" =) Ut kommer han med en kartong, lagom stor för att inte får plats bak i min bil, vilket jag gissat från början. Vi får helt enkelt öppna kartongen och plocka in cykeln del för del vilket går rätt bra tills jag kommer hem och helt själv, i dagens blåsvärdet ska få ut cykeln. Jag skojar inte om jag säger att det tog 15-20 min för mig att bara lyckas lirka ur den ur baksätet. Snacka om anfådd, kissnödig och aningen sur efter jag lyckats bära upp skiten för trapporna och in i hallen.
 
Det va min förmiddag hörrni. Nu är det lite zumbafix som gäller innan kvällens träningspass med mamma. Have a great day ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0